Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 9
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Frca

Frca (hodnocení, recenze)

Echelon1

A jakého spojence by mohl mít Thanos.? Protože každý hrdina i záporák potřebuje spojence. Já bych tipoval Lokiho nebo Red Skulla. O něm jsme od prvního Kapitána neslyšeli. A že by ho Teseract zabil? To těžko. Určitě TAM pořád někde je.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Frca

To dúfam že sa neobjaví. :D Už v Civil War som tŕpol. Navyše to je malý nepriateľ, skôr pre Hulka čisto. ROss sa mi ako charizmatický generál zahovára, nech aj tak ostane. K nemu by sa taká premena ani nehodila vo filmovom univerze. Ja by som najradšej zo všetkého videl Cyttoraka, vypadá zaujímavo. Možno prípadne keď už sú v hre kamene, tak s tým pokračovať a po porazení Thanosa sa obnovný z kameňov Nemesis.

na příspěvěk reagoval Frca

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Frca

Možností pár je. Napr. Dormaummu, ale to je skôr asi nepriateľ Dr. Strangea. Možno Cyttorak, je ešte silnejší než Galactus, ktorý podľa mňa bude, ak bude MARVEL pokračovať (vlastnia ho od SONY vlastne). Aj z dôvodu, že k nemu by sa dala spraviť séria filmov s menšími nepriateľmi, keďže má XY enormne mocných existencií ako svojich "správcov". 

na příspěvěk reagoval Frca

Frca

Frca (hodnocení, recenze)

Kdo by mohl být dalším padouchem, až bude poražen Thanos? Se všemi těmi Kameny nekonečna, kdo by mohl být ještě mocnější než Thanos.? Já bych bral třeba Galactuse-Požírače světů. Ve Fantastic Four The Silver Surfer jsme si ho moc neužili, takže by to mohla být docela dobrá volba. Nebo třeba Normanna Osborna

na příspěvěk reagoval Echelon1, Blackhand47, MiniMinion

Uživatel Frca smazal svůj příspěvek.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

nevím jestli to dávalo smysl, psal jsem to tak se 2 a půl promile

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

senin

Upřímně MONEY!!! pravděpodobnost, že to necháš nedokoukané je celkem vysoká. Company se toho nepustí dokud peníze potečou a pak záleží na důstojnosti a na tom, jak moc budou manažeři schopní reagovat na skutečnost, že už diváci nemají zájem.

senin

senin (hodnocení, recenze)

Hlavně se toho dožít...dnes mě málem na přechodu přejelo auto... ta představa že zemřu a nechám po sobě nedokoukaný MCU, mě fakt děsí...

na příspěvěk reagoval Milky.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

HellFireFery

Musíme se připravit na to, že prostě budou odcházet. A že si to bez nich neumíš představit? ale umíš ale ještě to nevíš....třeba v CA3 budou všichni kromě Thora a Hulka....takže takový další Avengers když jich tam bude  víc než v AoU no a už vidíš jak by to vypadalo bez Hulka a Thora :-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Hlavně, aby v IW 2 byli všichni "staří" Avengeři. Ty nové bych nechal na další fázi. Spojení Avengers s Guardians Of Galaxy zní bombasticky a po pravdě si to neumím bez Iron Mana, Thora, Hulka, Kapitána... ...a vlastně i Black Widows, Furyho, Hawkeyho či Scarlet Witch představit. Nerad bych, aby např. kapitán skutečně padl v Civil War a nebyl místo něho Winter Soldier.  

na příspěvěk reagoval Ratemus

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak by mohl jít do důchodu a založit si rodinu s Pepper, vždyť už na konci AoU říkal, že by se mohl usadit jako Hawkeye. Tak proč. Klidně se může odstěhovat někam daleko, fighty přece nechá na dalších hrdinech (Bucky, Spidey, Strange..). Navíc, proč by musel bojovat on, když může podporovat svými obleky?? (jako měl v závěrečném souboji v IM 3)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

cameo asi ne, protože to by se potom muselo vysvětlovat, kde byl při dalším závěrečných filmech serií v týmovkách. To spíš asi opravdu zemře, podle mě se v IW2 obětuje za tým při nějakém fightu, možná při závěrečném s Thanosem a potom už se bude jen zminovat a pokud se objeví v těch cameích, tak maximálně ve flashbacích, jinak si to neumim představit....já bych uvítal ještě teda IM4 ve kterém by byl Mandarin a konečně by vznikl Wonder man jeden z nejsilnějších avengerů, kterech by byl novej v týmu....ale je jasný že IM4 nebude to se spíš Mandarin objeví v Strange 2 nebo už v jedničce s Mordoem....(v komiksech je Mandarin i proti Strangeovi a ne jen IM)

na příspěvěk reagoval Blackhand47, ManOfPhoenix

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ratemus

IM4 nebude. Neviem, či Spider-Mana chcú ako jedného z hlavných, keďže sa má objaviť len fázovo v malých rolách. Inak, vedel som, že je drahý, ale až tak? To už je asi načase, aby sa svet rozlúčil s ďalším Avengerom. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

no od RDJ je nejdražší ze všech tam...jen za IM3 měl 70 mega + procenta ze zisku a někde jsem četl že za A2 měl až 250 x víc než ostatní herci...nevim jestli se jim vyplatí mu prodlužovat smlouvu, když jako hlavního leadera dalších filmů a tahouna chtějí právě Strange a Spideyho...to si myslim že mu smlouvu neprodlouží a pokud ano, tak ne na další 3 filmy, ale spíš na jeden ve kterém už skončí, možná IM4 kde by mohl už konečně být Mandarin

na příspěvěk reagoval Echelon1, ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Ratemus

Někde jsem četl (myslím že to někdo i psal tady na CSFD) že Downey má smlouvu na A: IW a "speciální" smlouvu na CA3. Navíc, pokud Downeymu dostatečně zaplatí, tak se objeví i v dalších filmech.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

dobře v tom případě má smlouvu na dva poslední filmy a to CA3 a jedna část IW...ve dvou nebude. v obou částech IW by měl být jen Thor a Hulk

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Ratemus

Downey se neobjeví v novém Spider-Manovi, to se vůbec nepotvrdilo. Downey jenom říkal, že by se v té sólovce rád objevil. Podle mě se objeví po Civil War jenom v obou částech A: IW.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Synesis

a to si piš že obětují protože to bude poslední film v kontraktu....oni mají smlouvy na počet filmů a tohle bude poslední film pro většinu herců, většina z nich mají smlouvy na své třetí pokračování a jednu část IW....kromě RDJ ten má smlouvu na tři film - Civil war, solo Spiderman a jedna část IW..smlouvy se neprodlouží protože se už počítá s tím, že hlavní roli v příštích fází (po A3) budde mít Spiderman a Strange

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Také si myslím, že Iron Mana, Capt. Ameriku, Thora a Hulka nechají až do konce. Vždyť by to bylo divné, kdyby ty nejoblíbenější postavy nebyly ve finále. ...ale je fakt, že Infinity, Part 2 by mohl být jejich poslední film a poté by se Marvel mohl vydat do nových vod s jinými hrdiny (Dr. Strange, Spider-Man atd.)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

včera

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama