Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Recenze (766)

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

92% na rottenech mluví za vše! Za mě mohu jen dodat že se jedná o skvělé zakončení třetí fáze MCU. Velmi dobrý a propracovaný příběh se skvělým záporákem. Audio-viziálni skvost jaký snad každý z nás očekával. K tomu výprava kde se podíváme třeba i do Prahy je prostě bozi když můžete vidět Spideyho v Česku. Do toho mnoha překvapeni které trailery neodhalili což je úplně skvěle. A závěrečná luxusní scéna .. no nebudu nic protestovat ale vaše povinnost je jít do kina na tento skvělý příběh. Tak se těšte na dobrodružství které si pro vás připravil váš dobrý soused ....... SPIDER-MAN DALEKO OD DOMOVA Mé hodnocení: 9/10 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašně zmatený příběh, jenž posunu cílovou skupinu diváků věkově výrazně níže. Evidentní cílení na náctileté je patrné z každého záběru a je rozhodně na škodu. Zatímco starší filmový bratříčci nabídli každému něco, tady se dospělý divák nudí. A nudí se dost. Od milostného puzení puberťáka, přes udílené rady dospěláků, až po nesympatického padoucha, který vlastně nechce být padouch, ale hrdina, jen na to jde zbytečně složitě. Pro svou oblíbenost používá imaginární bubáky, které pak likviduje, typický syndrom žháře, co zakládá požáry a pak je pomáhá hasit. Jako pocta bývalým hrdinům velmi chabé. možná by bylo načase přijít s něčím novým. Efekty slušné, hudba také. Za mne velmi slabí průměr, tedy 45%. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Zase Spiderman z dielne disney marvel channel. Napíšem to v skratke úvod totálne trápny a happy ending ešte viac ale na to medzi sa dalo pozerať. Najlepšie veci na tomto filme sú Mystério a Praha. Cieľová skupina deti od 7 do 12 rokov. Mám také šimry šimry že tento film si už nepozriem ani nič podobného typu pretože potom dávam zlé hodnotenie filmu ktorý má 78%?? Vážne? ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film dělaný vyloženě pro skupinu teenage. Nicméně je to velice zábavná podívaná s přídavkem špetky beznaděje a marnosti s ohledem na smrt všech Avengers a tlakem na to, kdo to převezme po nich.... ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Efekty i herecké výkony byly skvělé. Dokonce jsem si všimla jisté originality, která činí tento snímek o něco jinačím, než totálně předvídatelné jiné MCu. Začínám mít slabost pro Hollanda, hraje fakt fantasticky. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Můj první Spiderman bez Tobeyho a hned velké zklamání. Moc počítače, moc násilné „akce“, hodně pro dětičky s dětičkami. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamání. Příběh tak 1/10 a to si říkejte co chcete. Postavy nesimpatické a záporák totálně debilní. Herec Spidermana je nesimpatický. Jediné co na tom to filmu mohu pochválit jsou efekty které jsou velmi dobré a Spidermanův finální oblek. A akce byla špatná. Za mě největší sklamání které jsem kdy viděl.  Film má za mě 75% nezaslouženě, zaslouží si 5%. Za mě 0,5/10. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

U Far From Home bych mohl napsat skoro totožnou recenzi jako u předchozího Homecoming. Opět skvělý záporák Mysterio, který vytváří iluze a hraje ho zkušený Gyllenhaal, skvělé propojení jednotlivých linek, kdy se Spiderman snaží udržet odpovědnost, tají svoji identitu a ještě do toho chce sbalit jeho vysněnou holku. Zároveň to celé úplně monumentálně navazuje na Endgame a pustit hned na začátku filmu Whitney Houston byl naprosto dokonalý tah. Jediné, co mi tam haprovalo, byly všechny ty lokace, které jsou fajnové (a obzvlášť Praha), ale bylo jich tak moc, až mi ke konci filmu přišlo, že v každém městě bylo z filmu tak 10 minut, takže já bych raději pro příště zkrátil list měst a nechal jich tam opravdu jen pár, ale zato s delší minutáží. No a navrh potitulková scéna, která rozhodně překvapí a především navnadí. Lepší než jednička. Čisté 4* ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

První půl hodina byla přímo úmorná, než se něco začalo dít. Bohužel díky trailerům valná většina diváků ví přesně jak se děj bude odvíjet a překvapení nás vlastně nečeká. Nejedná se o špatnou podívanou, ale jedná se o film, který doplácí na několik věcí: nevyužité lokace, fádní scénář, příliš velký focus na Peterovi spolužáky a přepálená délka. PS: Palec nahoru za bojovou iluzi. 60% ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale plnou palbu prostě dám. Spider-manovské sólovky jsou pro mě v MCU aktuálně to nejzábavnější, co se v něm nachází. Trefili se mi do noty zkrátka ve všech ohledech a jako bonus tu navíc přichází po Keatonovu Vulturovi další vynikající záporák. Far from Home funguje jako sequel k Homecomingu, který se prováže i se staršími kousky z MCU (Iron Man, Civil War) a zároveň i jako epilog k epické Endgame. Díky Hollandovi a spol. navíc baví nejen Spider-man, ale i Peter Parker a jeho teenagerské strasti. Jo a asi poprvé jsou dvě potitulkové scény, které jsou obě zatraceně důležité pro další vývoj a směřování nejen Spider-mana, ale i celého MCU. Takže vydržte až do konce závěrečných titulků. V Marvelu sice jedou pořád na jistotu, ale je to jistota, kterou si jen těžko neužijete. 90% ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Po úžasném Endgame jsem se obával co na nás Marvel přichystá, a jelikož byl první Spíďa pro mě lehce nadprůměrný filmek, moc jsem tedy neočekával. Ale tohle byl totální námrd. Jedna z TOP Marvelovek vůbec. Skvělí herci a výborně napsané postavy (Každá co tam byla, měla perfektní momenty a interakci s hlavními postavami, navíc všichni ultra sympaťáci). Humor mi sedl jak p.del na hrnec (vtipy byli vtipné a nenucené jako v Ragnaroku), epické momenty skvěle vykresleny viz. souboj s Mysteriem (jeho iluze něco epického) a závěrečný souboj kde se naplno projeví Spider sense. Milostné momentky mezi Spíďou a MJ vykouzlí úsměv na tváři a supporter Ned s blondýnkou zase rozesměje, dokonce i hodně bavil Flash a šílení kantoři. Propojení s ostatními filmy MCU a odkazy jsou dobře vymyšleny a netlačeny na sílu. Zvratů díky Mysteriovým iluzím je ve filmu dostatek a to mě dost bavilo, dokonce byl mnohem lepší než samotný bůh falše Loki. O efektech nemá snad už ani smysl se zmiňovat, ty jsou ve všech Marvelovkách na vynikající úrovni, ale tady jsou využity tak nějak Strangovským způsobem (originálně a oku lahodící). Bylo také skvělí vidět Prahu a Liberec ve kterých se k mému překvapení odehrávala velká část filmu. Navíc jsem hrdý, že v MCU byl představen první zahraniční superhrdina a pochází zrovna z naší domoviny, aplaus pro fejkovou verzi Spíďáka ''NIGHT MONKEY neboli NOČNÍ OPIČÁK''. Jediné co vytknu je neustálé umírání záporáků (za všechny filmy jsou naživu jen Vulture a Zemo). Výborná práce, pokud v tomto duchu bude Marvel produkovat filmy i nadále budu maximálně spokojen. Výborná práce a za mě jasných 5 hvězd. Potitulkovka pak slibuje pro Spíďáka krušné časy a na to se těším. ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Dobré, asi jako předchozí Spider-Man. Hlavním plusem je plot-twist ohledně hlavního padoucha, který má i dobře vysvětlený background. Pro mě určitě lepší, než jak to původně vypadalo z traileru. Praha je fajn, ale mohla tu být vidět víc... trochu škoda. Více v mé recenzi zde: https://www.youtube.com/watch?v=Dbn2O58yBCo ()

LostRyba 

všechny recenze uživatele

Ze začátku bych chtěl napsat, že nemám rád Americké filmy, které se ve svém pokračování cpou do Evropy. Kupodivu to byl tady ten nejmenší problém , cestování po Evropě bylo fajn a vtipný ( jsem rád, že se Praha konečně ukázala ve svém "pravém světle ((sorry Liberec, že vás filmaři totálně zazdili, ale opravili vám kašnu, takže ticho)) i když nás to stálo 5mega"). Proti Tomovi nic nemám, ale tohle hodnocení?! Tenhle "dobrý soused spider-man" se svezl na vlně zvané Avengers ( Endgame ) a jako Peter, tak ani já nevěřím, že se může zastat role Tonyho na tomhle světě. Po celou dobu nemotorný pavouk, předvede pěkné "představení" až v poslední bitvě. A takhle mám Spideho prostě rád, když přemýšlí a využívá svůj pavoučí potenciál! Né když, v Praze ( pardón, chtěl jsem říct v Liberci na náměstí) suše pomáhá Jakeovi a je tam spíš na obtíž. Nemám to rád, ale v tomhle případě se neubráním přirovnáním a Raimiho Spider-man 2 je pro mě pořád TOP. A víte co? Stejně sem MJ věřil víc to, že po Pítrovi koukala proto, že je Spider-man! Každopádně stále věřím, že Spidey v MCU vyroste a předá štafetu důstojně dál. 1* Praha 2* scénarista měl koule dát záporáka Mysteria 3* můj čtyřletej syn byl úplně nadšenej. P. S. Nick Fury je fakt marňák! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Wattsovi se povedl i druhé Spider-manovo dobrodružství. Far from Home je hodně odlehčený a nápadu se školním výletem jsem se bál, ale tvůrci si s tím poradili bravurně. Spolužáci nejsou otravní a dodávají příběhu teenage šmrnc. Gyllenhaal je jako Mysterio velmi přesvědčivý a jeho postava je téměř identická s klasickým Mysteriem z komiksové adaptace. Trikově není co vytknout a vyvážení mezi akcí a humorem na odlehčení, je přesně takové, jako u Guardians of Galaxy. Watts, stejně jako Gunn umí dávkovat akci a humor tak, aby to nebylo cringy a zároveň, aby to neuspávalo. Za mě spokojenost, bavil jsem se stejně dobře, jako u jedničky. Pro Sony je Spidey spolu s Jumanji nejvýdělečnější frančíza, protože jinak často Sony klopýtá a hodně projektů jim pravidelně propadává (podobnost s Paramountem). 4* ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Spider-Mana jsem v samostatném filmu od roku 2007 neviděl kvůli jeho častým restartům, i když (marketingovou) logiku to má. A proto jsem od toho mnoho neočekával a výsledek mě mile překvapil. Od trailera avízovaný dovětek k Avengers tu je a odkaz Tonyho Starka se táhne celým filmem něco takového po Endgame bylo potřeba. Dále chválím zpracování Prahy, konečně to vypadá reálně až na ten fiktivní karneval světel, další města jako Benátky, Berlín a Londýn taky ok, tour jindwe než v USA filmu prospěla. Je tu dost vtipu a hlášek oproti dřívějším marvelovkám. Co se týče hereckého obsazení: tak sexy teta May (Marisa Tomei) tu je, MJ by nemusela být polocigánka, ale budiž, dále Ned a Betty jsou úsměvní. Na jedné straně Spider-Man dospívá, na straně druhé pořád tu jsou ještě teenagerské motivy, uvidíme kam se to posune dále. Romantiky je zde taky dost, chybí jen ta eiffelovka v Paříži. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Pro me osobne zklamani, Homecoming byl proste mnohem lepsi. Body ma druhy Spajdy s Tomem Hollandem za potitulkovou scenu, ktera mi bez nadsazky vyrazila dech. Well played. ()

HH 

všechny recenze uživatele

Akční jízda z Prahy do Liberce a zpět v podání CK Spiderman...Koukatelné, plné akce, základní námět s virtuální realitou je poměrně neotřelý (zatím ještě :-)) Herecké výkony odpovídají nárokům scénáře i režiséra. Nenudil jsem se ani chvíli a navíc tam zase zazněla písnička od Ramones... ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle to nejlepší, na co se Kevin ve spolupráci se Sony zmohl, tak jsem rád, že se spolupráce rozpadla. Dějove je to plytké, akční scény nejsou příliš zajímavé, a o nějaké dobré herecké práci se taky moc mluvit nedá.Pro mě za mě ať to znova zrebootují. ()

fr3ak odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se už fakt nedalo. Šíleně úmorná sračka, co není vůbec ničím zajímavá a už vůbec ne zábavná. Odpady se snažím šetřit, ale tady už ten barevnej konglomerát zašel v mučení diváka příliš daleko. ()

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama