Reklama

Reklama

WandaVision

(seriál)
Trailer 3
USA, 2021, 5 h 30 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(9)

Seriál WandaVision od Marvel Studios je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Wanda Maximovová (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), dve superbytosti žijúce v malom mestečku, zisťujú v tomto seriáli, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá. (Disney+)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (9)

Natočeno před živým publikem (2021) (E01) 

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

Nesahej na ten ovladač (2021) (E02) 

Tenhle díl mě pobavil. Takhle se mají dělat kouzla! A o to víc potěšilo to jemné naznačování. Fakt se bavím. Obsahem, formou, tajemstvím. Perfektní :) ()

Nyní barevně (2021) (E03) 

No, tak tohle bylo jiný kafe. Ne kvůli barvám, ale kvůli konci epizody. Velice mě zajímá, jak z toho vybruslí v dalším díle :O ()

Přerušujeme vysílání (2021) (E04) 

Pohled z druhé strany barikády byl vážně neskutečná pecka! Čekám, že teď už se ten domeček z karet bude jenom hroutit... ()

Ve speciálním dílu... (2021) (E05) 

Začínám mít strach, že vím, tam to celé směřuje, hlavně po návštěvě na konci. A nevím, zda mě mě to víc děsí nebo těší. Protože tohle bude velký! ()

Zcela nový halloweenský strašidelný díl! (2021) (E06) 

Další vynikající díl, který je nejenom vtipný všemi těmi narážkami (asi proto se mi zatím líbil nejvíc, ale to jako každý naposled viděný). Zatím mi nevadí, že je víc otázek než odpovědí. Přece všechno nevykecají najednou, že? :) konec peckoidní ♥︎ ()

Proboření čtvrté stěny (2021) (E07) 

Absolutně dokonalý díl, kde se dobře skloubí další televizní žánr s dějem, který byl tentokrát zase o žďibet komičtější a zase něco dál odhalil. A ukáže se znělka dalšího seriálu :O navíc konečně potitulková scéna, která by šla sice šoupnout do děje, ale nebudeme si lhát. V rámci MCU je to guilty pseasure. V kině taky zůstanete sedět, přestože víte, že to bude druhý den na YT. Jenom kvůli tomu pocitu, přeci... ()

V předchozích dílech jste neviděli (2021) (E08) 

Hmm...takhle to dopadne, když čarodějka potká čarodějku, které k tomu někdo pomohl, nebo jak se z Wandy stala Scarlet Witch. Navíc skvěle natočené, aby to vypadalo, že tvůrci tenhle tah měli celou dobu promyšlený a následně dál rozvíjeli myšlenku, že se Scarlet Witch v rámci MCU počítá. Protože přeji jen, v komiksech si toho nezažila málo. Za mě totiž vztah a celý příběh Scarlet Witch/Vision za patří na špičku epičnosti. Protože doteď to byla jenom holka, která si ráda hraje s energickejma koulema. Skvělé. A bojím se dalšího dílu. Že mi ta nádhera vypálí díru do hlavy... ()

Finále seriálu (2021) (E09) 

Povedené finále, které je přímé pokračování předchozího dílu. A musím říct, že tam bylo všechno. Emoce, naděje, akce, další otázky, jenom nějaké odpovědi. A jo, možná klasická MCU práce, leč s méně penězi, ale jako celek to na mě působilo perfektně. ()

Související novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Reklama

Reklama