Reklama

Reklama

WandaVision

(seriál)
Trailer 4
USA, 2021, 5 h 30 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(9)

Seriál WandaVision od Marvel Studios je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Wanda Maximovová (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), dve superbytosti žijúce v malom mestečku, zisťujú v tomto seriáli, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá. (Disney+)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

tak to bola píčovina

ešte ,že ty náčelnici predávali do otroctva zajatých krajanov, kto by zachranoval teraz EMEEERIKU

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

no právě, těch zpomalených záběrů je tam opravdu málo a tenhle film je důkazem že ne vždy je zpomalený záběr jakože cool...tady celkově je akce strašně dobře udělaná...prostě na tohle se SC nechytá ani omylem...i ten běh jako takový vypadal fakt jinak a ne jak ten Flash který běží jak postižená Phoebie z přátel

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jako mě ta týmová akce a spolupráce nadchla o dost více jak Justice League, čímž myslím lepší efekty, ale taky má dost hrdinů podobné schopnosti, které byly nádherně vyšperkované.

Ikaris, Makkari samozřejmě top, a ostatní nedlouho pozadu.

Kam se hrabe super-speed ve slow-motion, když Makkari běžela tak mi spadla brada.

na příspěvěk reagoval Ratemus

buliban

buliban (hodnocení, recenze)

Ratemus

mám zato, že jí tam na konci říká, že je ještě napojená a tak má moc jí změnit. Ale možná si to pamatuju špatně já :D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Ano, přesně...a je taky zajímavé že sersi má schopnost doslova manipulovat s hmotou a realitou kdy vlastně ze Sprite udělá člověka, změní kompletně anatomii a vlastně umožní stárnutí...

na příspěvěk reagoval buliban

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Za mě je nejhorší Ikarův plán. Kdyby nechal tělo Ajak, jak bylo, tým by jej nikdy neobjevil a Nebešťanům by všechno vyšlo.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Některé věci jsou tam ale domoci bojící, třeba že si Celestials řekli, že udělají dokonalé božské bytosti se schopnostmi ale u jedné si řekli že bude němá, i přesto, že další umí vše vyléčit...no a že jeden bůh byl omráčen kamenem nebo čím, to je taky mazec...jinak za mě výborný film 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

to je pravda a přesto má film nejlepší akci čtvrté fáze a jednu z nejlepších v MCU, tedy dle mě...no a zpracování pohybů Makkari, její souboj s Ikarem považuji za nejlepší filmové zpracování sprinterského hrdiny, QS ani Flash se na to fakt nechytá

na příspěvěk reagoval LizianShaw

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Přesně tak.

Ze čtvrté fáze mě zatím bavily jen Eternals a No Way Home (+ seriály).

Taky mi k oblibě přispěla nevědomost, kdy o Eternals jsem skoro nic nevěděl (četl jsem jen Gaimana) a film nabídl hezké množství zvratů.

Nejednalo se ani tak o souboje mezi hrdiny a padouchy, ale spíš taková rodinná krize.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

předpokládám, že seriál, do filmu by asi nešli s takovou výrazně neznámou postavou....to samé Silver Surfer a Nova dostanou údajně nejdříve seriál než se stanou velkými hráči MCU, nedivil bych se kdyby po GoG3 dostal miniserii i Adam Warlock....zrovna dnes jsme řešili, co může přijít po GOG3 za vesmírné eventy a týmy...tak bud bude GoG pokračovat jako Spiderman novou trilogií s novým režisérem a pozměněným týmem, nebo se rozdělí do dalších filmů a týmů, Nova údajně přivede do MCU Annihilaci a to znamená tým Annihilators, potom tu máme to Adama Warlocka, Eternals ve vesmíru, Erose, možná si Thora užijeme víc ve vesmíru než na Zemi, no, podle mě Anihilation je jasná věc

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

marvel se k ničemu nevrátil, ty filmy byly rozjeté už dávno takhle....i DS2 má vlastní tvář a je trochu jiný...Eternals jsou prostě výjimka, věřím, že i v budoucnu nás čekají další osobití režiséři...defacto i ten Taika je osobitý režisér s vlastním rukopisem...

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

noelcoward73

To s Eternals mě mrzí nejvíc.

Marvel konečně zkusí novou formuli a místo akce dává víc prostoru hloubce a vizi režiséra, a dopadne to tak, že jsou fanoušci nespokojení, tudíž se Marvel vrací zpět ke ''staré dobré'' formuli - akce + vtipy.

Za mě jsou Eternals v top MCU, hned za filmy bratrů Russo.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Ratemus

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Filmy nebo seriály podle komiksu sleduji dost málo, protože mě zkrátka nebaví. Výjimkou je např. Eternals, který je bohužel divácky málo výrazný (lehce přes 60% na ČSFD a přes 6/10 na IMDB). Tomuto seriálu možná šanci dám, ale jen proto, že se navíc jedná o romkom. a taky, že se to dá zhlédnout za 2-3 dny 😀😇😋

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Fakt nechápu ty, kteří to překládají jako Wandavize...

To tam jako fakt nevidíte velým V jméno Vision?

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Jo tak tohle byla pecka. Nic jsem od toho nečekal, ale dostal jsem naprosto luxusní seriál, bravo. 

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Jedna otazka: O co ide s tou Darkhold? Necitam komixy takze jedine info mam z Agentov, ktory sice nemaju spolocne s tymto ale predpokladam, ze silu a vlastnosti knihy aspon trochu trafili. Kde teda ta kniha bola? Mala ju Agatha od toho 16teho storocia alebo ju Wanda ziskala nejako inak?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nechápu jak mohli zvolit tenhle brak jako nejlepší souboj roku. Včetně nejlepšího záporáka. Agathu? 

Lidem už s toho offikinane hrabe .. -_+

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Dadel

Těžká otázka, ale asi spíš ne, protože hlavní postava se zotavuje z toho co se stalo právě v Avengers.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Má cenu na to koukat, když se neorientuju v MCU a neviděl jsem žádné Avengers?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Rozumím lidem, které to zklamalo, ale jak říkáš, tedy osobně se mi epizoda 8 líbila docela dost, ale čekal jsem po pětce fakt větší gradaci, no. Ale nakonec vsadili na tu emoční část příběhu, o který vlastně šlo od začátku a tam na mě závěr zapůsobil. A ani ta akce nebyla nejhorší, a velmi se mi líbilo, jak se vyřešil souboj mezi Visionem a Visionem, to jsem snad ještě v MCU neviděl :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Mám to úplně  doslova stejně. Jsem rád. že nejsem sám, protože spoustu lidí bylo třeba spokojených i s tím co bylo v epizodách 6-8, ale nebyli spokojení s finále, které u mě právě napravilo tu trpkost z toho jak seriál po 5 epizodě začal přešlapovat na místě.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Snaha fajn, u mě docela zabodoval, ale po epizodě 5 jsem čekal trochu větší jízdu než jsem dostal. Stále, i finální epizoda se mi dost líbila, jak po stránce akční, tak ještě více po stránce emoční. A dostal jsem i nějaké ty další náznaky větších věcí, takže převládá spokojenost :)

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Reklama

Reklama