Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Pořád to samé. Efekty jsou super, ale ten příběh už je takový z řady ohraných a nemůže mě ničím nadchnout. Ty romanticko-vážné pasáže už mě taky přestávají bavit, humor je takový nudný, až moc to připomíná napínavý film pro celou rodinu. Všichni klaďasové zachrání svět, všechny v nesnázích, porazí ty zlé, utrousí u toho pár korektních dětských vtípků a pak konec. Od marvelu nečekám jiný děj, ale ten humor nebo podání třeba ve stylu venoma mi přišlo víc zábavnější. ()

Kulivier 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý vtip, ale to je asi tak všechno. Absence padoucha a zla. Již od druhé scény problikávající ženy i marvelovskýmu divákovi amatérovi, musí být jasné, kam vztahy budou směřovat.Zůstává tedy jediný opravdový záporák, který je naprosto nevýrazný. Ani si neuvědomuji, jestli vůbec projevil nějaký odpor, krom telefonátu, kde policii naprášil polohu hlavních hrdinů. Čímž ho svými schopnostmi předčí i Kevin McCallister, který předtím než zavolá polici dá Marvovi a Harrymu pořádně zabrat. ()

Hrr.nec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehce nadprůměrnou zábavu s dávkou rodinného patosu, ten nechyběl, ale oproti jedničce mě přišel tak akorát a davkovaný a celkově mě to po jedničce velmi mile překvapilo, ať už to, že jsem se několikrát upřímně od srdce zasmál, tak slušná zaporacka a i vše ostatni okolo dobře šlapalo. A největší plus, že wasp zhodila ten děsnej účes z jedničky. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Film je plný zábavných situací a zmenšování všech možných věcí. 👍😁 Příběh je téměř o ničem, a nevím jestli Ghost ještě potkáme. Záporáků tu máme více než našich hrdinů. Doporučuji. Film navazuje na Avengers Infinity War poslední scénou. Stan Lee byl super. 😁👍 Hvězdiček 4**** ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Pokračování Ant-Mana si drží dobrou laťku, za mě možná ještě o něco lepší než jednička. Moc se mi líbila akce a efekty. Pro mě však zklamání záporačka, jediné co, tak byla hodně otravná. Celkově však mám z Ant-Man a Vasp velmi pozitivní pocit. Z konce jsem hodně překvapený a jsem zvědavý na rozuzlení. Pěkných 80%. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší, než první díl. Zajímavější příběh, zajímavější zloduch a pořád skvělé hlášky i akce. Spokojenost. ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Zábavné, svižné a v přiměřeně odlehčeném tónu. Po přeplácaných Avengers, plných CGI bordelu, to byl balzám. 75% ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Bolo to také nemastné neslané. Normálne dávam takýmto filmom 3* , ale že je to Marvel, dak pridávam pol hviezdy a druhú polovicu dávam peknučkej Evangeline Lilly, jej pohľad ma dostáva do kolien... P.S.: pekný záver pred Endgame... ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Ant-man je pro mě v porovnání s ostatními hrdiny od Marvelu trošku na jiné koleji. Je velmi odlišný od ostatních, což je na druhou stranu dobře. Protože si každý může oblíbit jiného hrdinu. Druhej díl je však zlomovej pro endgame, takže je stejně nutnost si ho pustit. Ale musím říct že při sledování jsem se docela bavil. Bylo fajn se po týmovkách přesunout zase zpět k jednomu nebo dvoum hrdinům. Ant-manovi a Wasp to spolu sluší a vše tak pěkně odcejpá. Při sledování jsem měl zase pocit jako kdybych se koukal na superhrdinské filmy z dřívější doby, jako např. spiderman. Na druhou stranu Michael Douglas alias Hank Pym je nejotravnější postava v MCU. Hrozně protivnej děděk. ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování nejvtipnějšího hrdiny z týmu Avengers. Pár Douglas a Pfeiffier jsou stále filmové legendy. Zábavu střídá akční scény. SCOTTE? ()

Bull2 

všechny recenze uživatele

Ant-Man má za cíl rozesmát. Paul Rudd to umí skvěle. Ovšem nesdílím internetovou histerii nad vtipností postavy, kterou hrál Michael Peňa. Příběh byl dobrý, i tempo krásně ubíhalo. K dokonalosti chybělo snad nějaké "vyšší poslání", jak by správně komiksově mělo být. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

již od prvního filmu se mi obsazení velmi líbí a právě proto, hodnotím i toto pokračování celkem kladně. Takže dvojka nabrala pár hereckých posil kde až na výjimky jsem byl s castingem spokojen, to že Ghost byl nakonec předělán na ženu, mi nijak nevadilo, jelikož Hannah je dobrá rajda... Co k filmu říct, film je zábavný, ale je zábavný tak nějak stejně,. Jedničku hodnotím lépe, jelikož jsem nečekal takové zpracování, tolik humoru a tolik sympatických postav.. Ve dvojce už mi to samí nedělalo až takové potěšení, naopak je tam dost pasáží, které mě spíš nudí i když by nudit neměly, z kina jsem neodcházel zcela sytý a když si teď film pustím pravidelně mě neudrží v koncentraci na něj... ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Zajimavy, celkem vtipny pribeh. Nicmene je to takova oddechovka. Neurazi, ale ani jsem si z ni na zadek nesednul. Takove pohodve vyplneni odpoledne. Celkem 3,4*. Na 4* to podle meho neni, protoze kdyz film nahodou minete, tak se nic velkeho nestane ;-). ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Ant-Man nebol a zrejme ani nikdy nebude tou zložkou Avengers, na ktorej pleciach to bude celé stáť a zároveň padať. Ako oddychová výplň medzi jednotlivými filmami (v tomto prípade ani na nič priamo nenadväzuje), v ktorých sa krvopotne zachraňuje svet, si však svoje miesto zastane so cťou, ale najmä s nadhľadom, množstvom strelených fórikov a už štandardne dobrou akciou. Platilo to pri jednotke, platí to aj teraz pri dvojke, v ktorej to sústavné zmenšovanie a zväčšovanie všetkého možného má stále niečo do seba a postavy sú enormne vtipné a nedoterné, aspoň väčšina. Nezahanbujúca sólovka. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Film je postavenej na tricích (ty jsou po technické stránce zvládnuty dobře) a na vtipnejch hláškách, který někdy fungují, někdy je to jen o nich a místy to jen prodlužuje děj. Součanému publiku to bude vyhovovat, protože jim to bude bohatě stačit, mně to teda příliš nanaplňuje. Chtěl jsem dát původně 3*, ale za ten konec a to věčný nastavování a chystání na další díl, ach jo, 2* stačí. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama