Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 3
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele minimalism k tomuto seriálu (17)

Perníkový táta (2008) 

Perníkový tatko? Ten preklad je na facku ale obsah tohto seriálu je geniálny, Bryan Cranston - skvele prevzatie role, to ako sa Walter premieňal z učiteľa na bossa s krásnym? smutným? koncom bolo nádherné. Aaron Paul - Jesse bol jediný ktorý bol dobrý, Jesse bol lepším človekom ako Walter takže pre mňa sa stáva postavou ktorú mám najviac rád. Anna Gunn - za rolu Skyler by som jej určite dal nejakú cenu za herectvo, to ako hrala manželku hlavného "hrdinu" som miloval aj nenávidel. Tento seriál mi ukázal to ako má človek svoju druhú tvár, to ako sa vyformoval jeden človek a životy ľudí v jeho okolí. Geniálne. ()

Kočka v pytli... (2008) (S01E02) 

Druhý diel lepší než pilot a scéna s vaňou bola super takže 5* ()

... a pytel je v řece (2008) (S01E03) 

Ďalšia super časť! Síce chudobná na akciu ale zato výborná na dialógy. Scéna s črepinami, Walter si geniálny. ()

Prázdné ruce (2008) (S01E06) 

Výborná časť, výborný koniec a konečne Heisenberg! 5* ()

Radši volejte Saula (2009) (S02E08) 

Skvelá epizóda - príbeh, skvelá postava Saula Goodmana. ()

S.S.T. (2010) (S03E03) 

Už som pochopil prečo sa táto epizóda volá I.F.T.. Skylar you biatch! ()

Už zase (2010) (S03E05) 

Konečne sa to začína rozbiehať, skvelá epizóda! I´m in, you´re out. ()

Osudová minuta (2010) (S03E07) 

Záver tejto epizódy? V napätí som čakal ako sa to celé vyvinie. Krása! ()

Polovičaté řešení (2010) (S03E12) 

Sme už pre koncom tretej série a tak čakám aké veľké veci sa budú diať. Z konca tejto epizódy som zostal úplne mimo a zároveň rád... RUN! ()

Salut (2011) (S04E10) 

Gus - geniálny spôsob a výborná epizóda ()

Konečná (2011) (S04E12) 

Napätie na konci by sa dalo krájať, teším sa na koniec série. ()

Střetnutí (2011) (S04E13) 

Táto epizóda je to najlepšie čo som zatiaľ v Breaking Bad mohol vidieť. Hectorov zvonček bol využitý tak ako by to dokázal len Walter a už chápem prečo sa epizóda volá "Face Off". ()

Mrtvý náklad (2012) (S05E05) 

Túto epizódu som videl pred pár rokmi len kvôli nejakému rebríčku najlepších častí ale veľmi rád som si ju znovu pripomenul ale vďaka tomu že poznám príbeh seriálu som bol nervózny pri vykrádaní vlaku aj keď som vedel ako to skončí. Napätie? Veľké! ()

Proplouvání nad tím vším (2012) (S05E08) 

Na udalosť ktorá sa udiala na konci tejto epizódy som čakal celý seriál, som veľmi zvedavý ako sa to ďalej vyvinie. ()

Žulový stát (2013) (S05E15) 

Chudák Jesse, krásne hrá svoju rolu a taktiež aj Skyler v predošlej epizóde. Tento seriál je geniálny a teraz na poslednú epizódu! ()

Felina (2013) (S05E16) 

Koniec krásne zlého príbehu učiteľa chémie. Hm, Walter sa premenil a bolo to na ňom viditeľne poznať. Krásne ukončenie ale očakával som to trochu inak. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama