Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smím-li soudit podle úplných počátků tohoto sitcomu, tak jsem spokojen! Charlie opět válí, hned na úvod si vyrovnal účty s tvůrci Dva a půl chlapa, má tu kolem sebe zajímavé postavy (prozatím pro mě neoplývají takovým charismatem jako postavy Dapcha, ale to se třeba ještě změní), nápad je tu zajímavý, humor vcelku slušný a v mnohém mi Anger Management připomíná minulou vlajkovou loď Sheena (dapch). Doufám, že úroveň epizod nebude klesající, že si udrží započatý standard, popřípadě se ještě více vybarví a bude svým divákům dělat radost. Dva a půl chlapa ode mě dostal 4* (protože po prvních několika epizodách jsem z něj až tak nadšený nebyl), s Anger Management to zatím zkusím a dám 5*, v případě zklamání pak jednu uberu. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Úvodná scénka seriálu geniálna. A aj prvá séria vcelku vydarená a na 4* by mi zrejme vyšla. No v druhej (90 epizódnej !!!) sérii sa vtipy začali opakovať a Charliemu chýbali výrazné vedľajšie postavy Alana,Jakea,Berty,Evelyn,Rose,Herba,Judith a ďalších aby seriál fungoval lepšie. No a samozrejme tiež kreatívnejší scenáristi. Charlie to tak ako som už písal ťahal čo to šlo a minimálne potvrdil, že to v sebe stále má a že keby nerobí chujoviny, tak stále mohol byť najlepšie plateným seriálovým hercom na svete. Miesto tohto Kurzu sebaovládania, mal Charlie Kurz sebaovládania naozaj podstúpiť a dočkali by sme sa miesto ľahko nadpriemerného sitkomu s pár vydarenými gagmi a hláškami plnohodnotných ďalších pár sérií najlepšieho komediálneho sitkomu všetkých čias.  60% ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka postačujúce, ale v porovnaní s Dva a pol chlapa výrazne slabšie. Seriál trpí nízkym výskytom zaujímavých postav, vlastne sú len dve a to Charlie a jeho terapeutka. Ostatní “pacienti“ sú vykreslení iba povrchne a slúžia viacmenej na slovné výmeny. Domáca skupina ešte ujde, ale tá väzenská je dosť trápna, ešte že nedostáva toľko priestoru. Zvyšné postavy patria už iba k nahrávačom, vrátane Servírky z baru, čoby nevýraznej kópie Berty. Zápletky našťastie svižné, poteší prítomnosť Charlieho otca Martina, podpichovanie celebrít a nepochybne súkromného života zúčastnených. Aktuálne brázdim druhou sériou a doposiaľ ma najviac dostal Sheen s mincou medzi polkami, snažiaci sa udržať pozornosť na súdnom pojednávaní. Ak si seriál udrží nastolenú úroveň som spokojný. Stý diel za mnou. Zamrzelo odstavenie terapeutky, ktorá sa navážala do práce Charlieho Sheena a ten donútil producentov, aby ju vyrazili. Jej blonďatá náhrada nahradila charizmu afektom a tuctovosťou, čím sa nijak nelíši od Charlieho jednorazoviek. Na margo toho však do seriálu vstúpila postava fešného suseda Seana a nahradila prázdne miesto po odchode terapeutky. Myslené samozrejme hetero-metrom. Seriál tak bez väčších komplikácií dokráčal do cieľa a Charlie sa zaň hanbiť nemusí. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: rozumný příslib zábavy s Charliem, ale musí se to ještě trochu rozjet a dát prostor vedlejším postavám. # A 2. díl splnil mé představy. Stačilo si ho pustit s anglickými titulky, přece jen se stíhají o něco snáz. # Po 9. dílech: jen dodám, že jeho exmanželka Shawnee Smith je parádní seriálová herečka. # S01E10 – zatím nejlepší díl. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)
  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama