Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Vidím, jak se Ti hejbe pusa, ale slyším americkou hymnu..." Zpočátku kvalita kolísala, ale pak jsem si postavy docela zalíbil a úroveň tohoto Charlieho dalšího sitcomu zůstala na konstantní úrovni. Jako zábavička na krátké odreagování, proč ne. "Vydrž chvilku, zrovna vytřepávám párek... Nikdo předtím tomu tak neříkal, ale dobře..." ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Na Dva a půl chlapa to po prvních dílech ,alespoň u mě zatím nemá. Ale nakročeno má tento seriál docela slušně, hned na začátku si to Charlie vyřídil s tvůrci již zmiňovaného DaPCH když mlátil do nafukovacího panáka a křičel, myslíte že mě můžete vyhodit?? a nahradit jiným chlápkem, nebude to ono, nebudu to já..... Teď po deseti letech jsem se k seriálu vrátil. Používám sitcomy doma jako kulisu. Takže jsem si vzpomněl i na tenhle druhý pokus Charlieho, protože DaPCh je muj TOP.  První díly jsou dost střízlivý , oťukávání diváka, ale zhruba ve třetině předlouhé druhé série se Charlie Godson změní ve vulgárnější, ožralejší ( ano jde to) a promiskuitnější verzi Charlieho Harpera. Přitom v prvních dílech vypadá že abstinoval , vypadal zdravější. Ale když si vzpomenete na výraz v osmé sérii DaPCh kdy byl ožralý prostě nepřetržitě, tady je to znásobené 2x. Není to špatné, mám tenhle humor rád. Jen tak jak to u Chlapa vypadá nenuceně, tady mi to přijde záměrně cpané ve vulgárnější verzi aby to bylo zajímavější. Jsem překvapený hodnocením jaké tu má. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Chvíli jsem se sice chytal nicméně v průběhu druhé sezony už se se seriálem docela vezu. Není to nic kulervoucího a TOP ale svoje kouzlo to má a to nejen díky Charliemu. ... Přiznávám, že postupem času mě to hodně chytlo a se zvyšující se úrovní mi bylo hodně líto ubývajících dílů přede mnou. S Charliem je to zkrátka od Dva a půl chlapa takový dlouhodobý kamarádský vztah přes párty, chlast a ženský. Pro osobní pouto tak zvyšuji na 5*. ()

zekkx 

všechny recenze uživatele

Pokus Charlieho vrátit se tam, odkud díky svýmu nenasitnýmu nosu spadl. Na výsluní. Trapný pokus. Úvodní scéna, kterou se to Charlie jakousi alegorií snaží Lorremu vrátit je tak průhledná, že vychází spíše trapně. K seriálu - trapné, infantilní gagy jak z opravdu na rychlo umletého, béčkového sitkomu. Nezajímavé postavy, počínaje Charliem, konče jeho nesnesitelnou manželkou. A mohl bych pokračovat.. přiznávám, tohle je hodnocení po pouze pěti shlédnutých dílech, ale pochybuju, že na těch bodech, co jsem tu vypsal se něco kdy změní ;) Jediný v čem Charlieho lituju je fakt, že podle všeho na Anger Management vsadil allin a svoji velkolepou kariéru s ním zakončuje. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • V 9. epizodě 1. série, kdy Charlie (Charlie Sheen) popíjí se svým otcem v baru, jsou u baru skleničky a flašky. V jednom z dalších záběrů však sklo mizí, načež se opět objevuje. (coffeeblack)

Reklama

Reklama