Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 2
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Videa (57)

Trailer 2

Recenze (1 505)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opakující se detail na Starkův obličej ve zbroji Iron Mana, ten odraz interaktivních displejů a blikajících světýlek v jeho duhovce jako by byl symbolem repetitivnosti. Cyklů pevně sevřených v kleštích destrukce, digitálního polétávání a kvanta postav na úkor jejich kvality. Vždyť nějaký náboj měli jen Jarvis jako Dr. Manhattan II. a Jane krotící svého zeleného King Konga.. A co je nejhorší, rádoby arcipadouch Ultron si jen kasavě tahá svoje A.I. triko a skutek utek, nicméně co se týká taktiky, šel na to dobře. Avengers se totiž dříve nebo později rozjebou sami, ale otázkou je, jestli u toho ještě budu.. Now I´m free, there are no Marvel strings on me! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu rozpaky u tohoto ... Těšil sem se mega a rozhodně chtěl jít do kina. Při pobytu v Praze jsem na Andělu narazil na krásnou prodavačku vstupenek a ta mi místo hromady sračkoidních materiálů, slev apod., vnutila i vstupenku na "Ultrona", kterej zrovna začínal ... Já jí bohužel nevnutil nic, ale to je život a co se dá dělat ... :)) Myslel sem, že příjde ještě větší řacha, než první Avengeři a co po nich u mě kupodivu vede, tak DVOJKA Captain America (zatímco jednička je pro mne sračka!). No bylo to ok, ale zasmál sem se 2x, Downey si dal pohov, všichni hráli tak, aby odehráli a shrábli (ne)zasloužený maňáče. Jednoznačně se frčelo na úspěchu předešlýho dílu a dalších verzích o jednotlivých marveláckých postavách. No a když se akce a děj přesunuly na Východ a já nevěřícně sledoval zelenou škodovku 120LS, jak se řítí a popojíždí v nějaké Východní začmoudlé zemi, jejíž etnikum je mi u prdele, do propasti ... tak ve mě sakra hrklo. Tady někdo kuresky šetřil na všem a chtěl jen a jen vydělat na ovcích a já nebyl ani tak nasranej na tvůce, že to dost podělali a nesnažili se, ale že ZE MĚ KURVA UDĚLALI TAKY TU BLBOU STÁDOVOU OVCI jako z Vás tady!! Z Tebe!! Tebe, Tebe ty vole, z Toma Hardyho!! Blizzarda! Cervenaka, Verbala !! FUUCK !!! Já nejsem ovce !! To každej ví ... ale po skončení jsem měl pocit, že jí ze mě Joss Whedon na chvíli udělal, vyjebal se mnou a já se stal jedním z vás ... a musím říct, je mi vás líto a vašich tupých životů ještě víc ... Tak třeba příště to zas výjde, ale akce gut a všechno takový nemastný neslaný, ale jo ... ok. Jako ty vaše podělaný životy ... , že ReDAKU?? :-DD ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že je to už xtý film v marvelovském universu, a tudíž to od začátku prostě jede. Žádné vysvětlování. Bavilo mě hláškování hrdinů a skoro nejlepší scéna byla ta se zvedáním Thorova kladiva. Bohužel jsem se ale v průběhu filmu i dost nudil. Nechápal jsem Ultronovy úvahy á la "aby byl mír, tak musím zničit Avengers. Lidstvo se musí vyvinout, ale stejně zničim svět." V porovnání třeba s Iron Manem 3 nebo Kapitánem 2 a vlastně i prvnímy Avengers mi děj prostě přišel tupej. Po finální bitce jsem přece jen pookřál, ale v nejbližší době se na to nemám chuť podívat znova. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Já to tam hledám, vážně moc, ale už to tam není. Prostě dvě a půl hodiny, z nichž hodinu a půl si lidé o něčem genericky povídají, a pak se začnou v nepřehledné akci rubat, aniž by hrozilo, že se někomu z hlavního týmu něco stane. Teda krom rutinních Ultronů, ti naopak padají po stovkách a tvoří snad nejslabšího oponenta, jaký kdy v marvelovkách byl. Záporákovi navíc chybí charisma Lokiho, prostě je jen naštvaný. První Avengers byli ve svojí ultimátnosti a Wheddonovou hraností svěží, rychlí a vtipní, druzí jsou ubíjející a nudní, naprosto mechaničtí, k tomu jakoby i natočení o dost hůř - akce je nezajímavá a chybí jakékoliv eye-candy momenty. Jsem vážně zklamaný, protože jsem čekal víc. Je to typicky vysoustruhované, takže to samozřejmě není podprůměrný film, ale vážně... Je to především zbytečné. Od Avengers bych čekal, že ten svět někam posunou, že to bude událost - v tom filmu se ale v podstatě nic nestalo. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zlovolný Ultron sice povstal, ale čí zásluhou, že ... takhle zbytečně si to komplikovat. Sem tam jsem cítila v tom akčním boji proti nepříteli až příliš velký zmatek a při občasném vtipkování mezi účastníky jsem zaznamenala i hluché místo, které ale naštěstí nemělo rozměr mezigalaktické vzdálenosti a zavčasu ji vystřídala další mega bitva dobra se zlem. ()

Galerie (201)

Zajímavosti (140)

  • Kdy Tony Stark (Robert Downey Jr.) vejde do stodoly, aby opravil traktor, řekne "Hello, dear", což v překladu znamená "Ahoj, drahá". Značka traktoru je ale John Deere, tudíž vzniká slovní hříčka díky stejné anglické výslovnosti slov "dear" a "Deere". (Miro_CZ)
  • Zpráva o pokračování snímku Avengers - Infinity Wars: Part I. (2018) a Part II. (2019) byla oznámena ještě před příchodem Avengers: Age of Ultron do kin. (Polinecka)

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama