Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

cogi 

všechny recenze uživatele

Seriál není z toho žánru, že od první minuty Prásk a doslova "žerete" každou minutu. Seriál se postupně rozvijí a postupně vás omotává a vy zjišťujete, že chcete další a další díl. . Jinak mi i přijde, že až tak moc SCIFI seriál není a že už některé věci jsou v dnešní době taky možné (nebo spíš, že už jsou vyrobené či k nim není moc daleko) ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zakladni nastineny temata jako boj proti korporacionalismu, hledani legitimity terorismu anebo samotnej sci-fi podtext jsou vlastne hrozne fajn. Ale zpracovani, po milionty zamereny hlavne rodinnym smerem, je proste pritroubly a trapne americky. Navic Rachel Nichols je sice rostenka, ale herecky mirne bez pelu - dokud se mraci, jeste dobry, ale cokoli navic je... navic. Koukam dal, ale je ve spolecnosti The Newsroom a Silk je to spis slabsi kus. O neustale pritomnejch logickejch lapsech ani nemluve... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S2: Nejak nevedia, čo so sebou. Divný scenár s divnými replikami; nebyť scifi prvkov, je to televízna zábava v tom zlom slova zmysle. K s02e09 už nebola chuť, teda potiaľ, a hodnotenie o 1 dolu. // S1: Celkom prijemne nenarocne detektivne scifi. 10 dielov mi na sezonu pripada nejak malo, kazdopadne si ale pozriem aj dalsiu sezonu, ak bude. //Pilot: Rozhodne vyzera zazivnejsie nez napr. Alcatraz, sleduje sa dalej. (Nichols IMHO skvela volba.) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Časově propletená sci-fi kriminálka s krásnou Rachel Nichols. A snad polovina herců ze Stargate :-) Děj se odehrává především na zemi. Docela nesympatického Victora Webstera vyvažuje Rachels Nichols, kterou je radost sledovat. Není to na čisté 4 hvězdy ale je to z toho lepšího co se mezi seriály o prázdninách nabízí. edit: Po třetí sérii musím hodnocení definitivně snížit. Začíná to být dost překomplikované, scény s dvojníky zbytečně kazí dojem. (hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

Frederika 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, jehož série měly vzestupnou tendenci kvality. Bojové scény byly na začátku tragické a postupně se stávaly uvěřitelnější a zajímavější. Charaktery se vyvíjely, přestože příběh je poměrně jednoduchý, a mohl by skončit rychle. Přidáváním časových linií, tím, že musíme pozorně sledovat a přemýšlet nad změnami a tím, jak se projeví v budoucnosti, vás ale seriál chytne a nepustí. Navíc má velmi zajímavou konspirační tématiku a firma Sonmanto (Monsanto) mě opravdu pobavila :D Docela útok na přední linie chemických konglomerátů. ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • Všechny epizody první série mají v názvu dílu hrátku se slovem "Time", čímž se seriál odkazuje na téma cestování časem. Všechny epizody druhé série mají v názvu hrátku se slovem "Second", čímž se odkazuje na to, že jde o druhou řadu seriálu. Všechny epizody třetí řady mají v názvu hrátku se slovem "Minute". (Pajky3)
  • Seriál mal premiéru 27. mája 2012 na stanici Showcase. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama