Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 1
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

LuiCJ

LuiCJ (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ďakujem. Vieš, ja som človek, ktorý si pred zhliadnutím nejakého filmu/seriálu prečíta predlohu. Podľa mňa je to tak lepšie. No a s Marvelom som mal menší problém. Pozrel som si Iron Mana a neskôr som si chcel prečítať komiksy a nevedel som, ktorým mám začať.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

LuiCJ

Aha, no tak ti prozradím, že tyhle Marvel filmy nikdy nejsou přesnými adaptacemi nějakého jednoho komiksu, spíše se inspirují ve více příbězích. A scénář se nepodobá ve finále žádnému, maximálně tam jsou některé motivy, některé hlášky, ale je to vlastně samostatný filmový vesmír.

na příspěvěk reagoval LuiCJ

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

REKLAMA

tak tohle je asi nejhůř nastříhaná reklama co jsem kdy na auto viděl.... O_O

Úplně na konci... když tu hrůzu přetrpíte, výrazný spoiler! :D

na příspěvěk reagoval Echelon1, LuiCJ

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Nemám... říkám PRÝ!  :D

Jeden kolega z práce mi o tom vyprávěl.. asi ten trailer stáhli. 

a dopadne jako New Mutants. :D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Já mluvím tak nějak o všem jak předělávky tak dávání přesností...bych se ani nedivil kdyby dali právě přednost stewartovi než jordanovi a nebo je tam radši dají oboje...a jaký byl Petry jsem neřekl jen že jo předělali...myslím že tohle se bude stupňovat všude

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Heimdall byl kupodivu povedený... Dobře mu vynikli ty voči a vypadal bombově v brnění. 8)

 

Co mě fakt sere je  černá Domino v Deadpoolovy2.... tohle jsem fakt nepochopil. 

Ale, to už je zase jiný příběh... 8)

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

Perry Laurence Fishburne
 bol paradny tam to vôbec nevadilo tam sadol dobre ,John Stewart je v komiksoch cierny takze tam to je jasne ze bude a amazonky boli vzdy aj cierne takze to je samozrejmost tiez . ale cierny asgardi hlavne Heimdall najbielejsi asgardan to je fakt trapas a o Valkyrii to iste ale to mi az tak nevadi 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Ratemus

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Není hlavní jen otvírák.... je tam jenom proto aby to vykecal o Wakandě. 

Je to tak sestříhaný. Je to vidět z těch klipů. 

Například to že při výslechu nemá tu paži a že se ta automobilová honička odehrává v Japonsku... 

A né ve Wakandě. To znamená že Japonsko je otvírák a pak to dál pokračuje ve Wakandě... víz závěrečný souboj Zlatá vs Indigo.. se rozhodně odehrává ve Wakandě. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Je to tam vidět... vyfotim ti to... já komiksi tedy moc neznám a upřímně Ironman a Black Panther byli do jisté míry mimo mé obzory... ale, tzak nějak díky mé silné dedukci... sem si dal něco dohromady. :)

 

Black Nano Suit

Suit Regenerate

 

Buť to a nebo ja T"hala Ichigo.... XD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

jen se neboj, tohle se dotklo už i Warnerů a DCEU také....třeba zrovna Perry a vsad se že bude i Stewart (černý Green Lantern), černý Deathstroke, samozřejmě černé amazonky, takže netřeba se smát černým asgardským bohům nebo Valkyrii..tohle je prostě všude

na příspěvěk reagoval Prometheus69, woodsman

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama