Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 3
USA, 2018, 134 min

Režie:

Ryan Coogler

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Rachel Morrison

Hrají:

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Sterling K. Brown (více)
(další profese)

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

ještě jedna věc, kolega dal dílům Nolanovi trilogie Batmana po dvou, třech, čtyřech hvězdách, Avengers čtyři  hvězdy, Thor Ragnarok tři hvězdy, Deadpoolovi pět hvězd, takže to nebude tak uplně ten typ fanouška DC který si myslíš že je

na příspěvěk reagoval woodsman

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Black Panther, luxusní soundtrack, future - hits a rozpálené pláně Wakandy, bavilo moc :-)

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

woodsman

Nj, bohuzel nejen Marvelovky. Jde to vsechno do riti. Uz podelali Star Wars, z Batmana udelali kokota a ze Supermana superkokota. Kdy to skonci ? Kdo to zastavi ? Chtelo by to novyho hrdinu. Moviemana ! Kterej naleti do tech studii a poradne jim tam rozkope drzky !

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus, tomas.malo

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Tak to byly stary dobry casy. Mluvim o case od Navratu prvniho Avengera. Muj nazor je, ze u Strazcu galaxie si studio vsimlo, ze muze servirovat do kin sracky a vydelky budou furt stejny, protoze vetsina lidi ma v hlave nasrano. Hovno k hovnu ...

na příspěvěk reagoval woodsman, Ratemus, Predkozka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Pokud to berete takto nám nejvýdělečnější komiksový film je Deadpool...při ceně 58 mil utržil 783 mil... výdělek z toho obrovský a že temný rytíř utržil tolik je skvělé já se nehadam jsem fanoušek jak Dc tak Marvelu ale přijde mi úsměvné se tu ohánět Nolanem když se porovnávají dva filmové vesmíry čili mcu a Dceu...na druhou stranu nám to může být u prdele...že je Dc nej? Ano je nej v rozjíždění dceu povedlo se jim to napotřetí, jen pro rypali

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama