Reklama

Reklama

Black Panther

  • USA Black Panther (více)
Trailer 1
USA, 2018, 134 min

Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Bohužel nekoukatelný film. Všichni černoši se mi zdají v ksichtu stejný a nepoznal jsem hlavního hrdinu-(

na příspěvěk reagoval Ratemus, Kincl

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Jeste kousek a bude ctvrtej nejvydelecnejsi film v modrejch. Dyt to rikam furt, ze jsou to vsehno reklamni podvody.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Prometheus69

když už, měl svůj rod a určitě by pro ní nezemřel když na začátku obětoval celou armádu kromě své lodi aby jen zabil co nejvíc asgardanů, jeho motivace byla navrátit Temnotu která byla před stvořením vesmíru....

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Prometheus69

on byl prostě jeden z mála který dokázal ovládat Infinity stone a sice Reality Stone a možná o tom ani nevěděl že je to Infinity stone...ano probíhalo to všude ale jen v Midgardu došlo ke konvergenci těch bran, jinak v ostatních světech konvergence nebyla, takhle si to vysvětluju, nejsem ale astronom nebo fyzik....Thor tomu RS dodal asi jen bleskem jiné skupenství....už si ten film moc nepamatuju....

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

A proč zrovna zemi? :D To mohl poslat z jakéhokoly místa.. protože konvergence (mám to ve slovníku, paní!) se odehrávala ve všech světech současně... :)

Ono to celé bylo trochu divný z tím Eatherem.. k čemu vlastně Kámen reality Malekithovy sloužil a jak ho využíval. :D

Jak ho regeneroval třeba... Nebo pak vrhal to sopečné sklo. 8)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nevka

 to ano, třeba vztah Orma a Artura je jak vyšitej ze vztahu Thora a Lokiho :-D a jen to že 90% Ligy nemá rodiče je také trochu zarážející....prostě když už narážím na jedno, je třeba si uvědomit že u druhého je to stejné....no kdyby mělo DCEU také 18 filmů, jistě by se to porovnávalo jednodušeji, ale beztak by to bylo to samé

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Btw. Když už jsem ti to před tím vypsal... Je to dost podobné tomu, na co si stěžuješ. Jen u JL hrdinů.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

To pardon. V průběhu myšlenky jsem přešel na opačnou stranu. Motivaci skrz rodinu neměl v IM nikdo (Whiplashe si moc nepamatuji, protože se mi dvojka nelíbila), Skull byl šílenec a Hydra s rodinou taky nic neměla. U Buckyho se o rodině dá mluvit. Malekith nic, Loki a Hela jo. Takže... Yellowjacket, Dormammu, Ronan, Obadiah, Mandarin?, Malekith, Mordo, Kaelcius, Redd Skull a Hydra vůbec. Loki, Hela, Ego, Bucky, Zemo a Vulture ano. To my nepřijde nijak zásadní. U DC si zase všichni chtějí podmanit svět, nebo ho vyhladit. Taky nic převratného.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Tak to může ještě přijít.. není všem Ultronům konec... :D

Ona je dost důležitá motivace.. a Ultronova motivace byla prostě jednoduchá.. vyhladit nás jakožto virus.. a on byl lék.

LOKI chtěl prostě trůn..

Ronan pomstu i za cenu zničení sám sebe.. 

Malekith pomstu.. a svět temnoty, ale proč přišel zrovna na zemi? 

Redskull netuším.. On se vzdal Hitlera, ale přitom pokračoval v jeho plánu. 

Thanosova motivace byl jen jeblí nesmyslný plán.. o jaké si rovnováze.. 

Což bylo stejně logické.. jako by mi Anorektický Američan.. diktoval co mám jíst a kolik toho sníst můžu! TAKOVÝ BYL THANOS! :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

ono se to lehce střílí když MCU má 18 filmů a DCEU jen pět...jasně, je tam pár padouchů kteří mají motivaci z rodiny, ale ten zbytek to tak nemá že? třeba Obediah Stane, Whiplash, Ronan, Yellowjacket, Kaiceilius, Vulture, Grandmaster, Zemo,  Blonsky, Killian  (což už je více padouchů než je momentálně v DCEU) takže ono to není tak jak se ti zdá....a to nepočítám Killgravea, Kingpina, Garreta, Whitehalla, Aidu, jelikož seriály jsou také MCU...a to má ted přijít do třetího DD Bullseye,  takže ono si přečíst na internetu vtip o motivacích padouchů MCU díky rodině je sice pěkný, ale jedná se jen o minimimum postav a o kvalitách to nic neříká...takovej Pixelwolf pořád mluví o mámě a jak je to špatnej a plochej padouch, možná i on by řekl zachrante matku Batmanovi 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Každého žene do boje něco jiného? Batman - zabili mu rodiče, Superman - zemřeli mu rodiče, nevlastní (milovaný otec) a Martha má dost zásadní vliv, Flash - otec, který sedí neprávem ve vězení, Wonder Woman - záchrana rodiny, kterou pro ni Themyscira znamená, Cyborg - tam se dá o tom polemizovat, ale je to stavěno hlavně na otci, který ho dal dohromady a drží doma.

Iron Man - žere ho zbrojařský průmysl a vyzbrojování teroristů, Captain - žene ho patriotismus, takže tady by se motivace dala přirovnat k WW, Thor - vzhledem k tomu, že se to točí/točilo kolem Lokiho a Jane, rodina tam opravdu je, Black Widow - ta je jaká je, její motivace se těžko předvídají, ale jde převážně o výcvik Rudé komory a nenávist, Hulk - ten motivaci prakticky nemá, jen chce ničit (u Bannera se o rodině moc mluvit nedá).

 

Takže vážně meleš takové blbosti?

na příspěvěk reagoval woodsman

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

je to o úhlu pohledu...zápletky okolo rodinky mi nevadí, vadí mi nevyužitý potenciál a špatné ztvárnění, což je chyba jak u MCU tak u DCEU....

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

hm vtipne MCU ma to iste a pisat to zrovna tu je oto este viac vtipne ked vizerali jak dvojicky . zaujimave ze ti nevadi ze vecsina MCU zaporakov ma zapletku okolo rodinky co je uz vazne tragicky nudne zato v DCEU to maju odost lepsie kazdeho zenie nieco ine do boja 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Nevka

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

Hvězda Black Panthera bojkotuje očkování

07.10.2021

Pandemie Covidu-19 nadále způsobuje potíže v celé řadě odvětví, a to filmové není výjimkou. Jediným efektivním bojem proti nemoci a jejímu šíření je zatím očkování, a tak je naprosto logické, že čím… (více)

Reklama

Reklama