Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z jedné nevinné lži se vyklubala taková malá soukromá past. Přiznám se, že první díl mě vůbec nechytil. S dalšími už to bylo mnohnásobně lepší. Akorát to s nimi bylo jako na houpačce, ale to je věcí režiséra, čemu přiloží váhu. Poslední díl nebyl tak o lži jako spíše o křivdě, čekala jsem ten příběh trochu jiný, ale bylo lepší, že to bylo právě takhle. Nebudu mít žádný problém s tím, pokud by se ČT rozhodla nějaké příběhy ještě přitočit. Všechno to byly atraktivní a aktuální témata ze života. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viděla jsem jen třetí díl - Druhý dech....nejdřív jsem dala čyři hvězdy,dokázalo to ve mně vyvolat hodně stísněné pocity,ale ten konec,ten konec....takže jen tři______________a viděla jsem i šestý díl - Chromozom....téma jako fík,ztvárnění spousty nevyslovených otázek a plno postřehů,i děti hrály super,vylepšuju hodnocení ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Langošem jak přijde o práci - díl Druhý dech. Hypotéka jako dělo, obr haus, děti soukromá škola, členství v golf klubu - prostě pohoda... Ale jen do doby než přijdete o místo a solidní příjem, který umožňoval takovéhle žití... V tu chvíli se roztočí spirála neuhrazených pohledávek, exekuce, dno... Až potud byl film velmi uvěřitelný a šel z něj až děs - vyjma některých nepochopitelných kroků Langmajera. Ale co, blbci mezi námi jsou což a to i na manažerských postech, tak proč ne. Být to v reálu skončí to asi těžkým nárazem pro celou rodinu, přehodnocením hodnot i nezbytností nutných k životu. Bohužel v polovině, tedy v tom nejhorším se film změní v pohádku o odpuštění a novém začátku a marmeládě... Za tenhle díl je to za tři jablka a opravdu nevím, zda ještě budu mít potřebu v neděli večer koukat zrovna na tuto sérii. * * * ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Česká televize opět vydala mimořádnou sérii. Nevím, proč zde na portále je rozdělena každá pitomina pod různé názvy a samostatné hodnocení, a cyklus, který míchá několik možných žánrů, režisérů a herců je spojen pod jedním: Tak tedy se přidám k ostatním a rozdělím zde: Pod hladinou - ****, , Lež má rozbité auto - ****, Druhý dech - *****, Hvězdička - ***, Klukovina-*****, Chromozom- ***, Zrádce - ****, Vedlejší příznaky - *****, Na dně skleničky - *****, Byl lásky čas - ****, Čistá práce - ** ()

Mylouch

všechny recenze uživatele

1. ** 2. ** Ve 3. Konečně smysluplný příběh uvěřitelné etudy na mnohým povědomé téma, jehož "lživé" dialogy dokázali herci zpracovat způsobem, který je u nás konkurencí celovečerákům. "Tak zase ve středu, Moniko." Romantickému konci dovedně pomohla drobná shození i dovětek. Možná nejlepší Langmajer vůbec a zlatá Hřebíčková. Sc.M.Zlatníková, rež. Petr Zahrádka (bravo) tv ****, 4. ***, 5. Jednoduše odvyprávěný, reálně současný příběh zpracováním asi nepřekoná dojem z přečtení náčrtu scénáře. Chybí náznak dramatizace, nejzajímavější linie je opuštěná. Dětští herci na přiměřené úrovni těch všedně seriálových, slušná Medvecká.. *** , 8. ***, Moje pravda **** ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

Reklama

Reklama