Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (4)

Pod hladinou (2013) (S01E01) 

Takhle bych si přál, aby Alice Nellis znovu režírovala a psala - vztahově, žensky, životně, reálně. 90%. ()

Čistá práce (2013) (S01E07) 

Za ten otevřenej konec, Honzo, megadík. ()

Zrádce (2014) (S02E01) 

ŽENSKÁ PRSA A PŘES NĚ NÁPIS: O TOHLE BYS CHTĚL PŘIJÍT? Onehdá jsem Petra Kolečka viděl u Karla Šípa a docela mě překvapilo, jak říkal, že píše čisté komedie a to vážno se z ní vyloupne "jen tak." On to musí vědět líp, ale tohle mi připadne jako hrozná blbost - tenhle nejlepší díl Nevinných lží je o fotbalu pouze v základních souvislostech, i o tom, že si člověk má zachovat svou integritu, ale hlavně, že převlékání jakýchkoliv kabátů je špatné a že je lepší mít rád víc lidi, než věci a postavení. Vážné a velmi srandovní, takové spojení tady od legendárních Pelíšků často nebylo!! ()

Hra (2014) (S02E05) 

Nevinné lži na cestě od dramatu k thrilleru. ()

Reklama

Reklama