Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ale tou modrou bublinou to trošku zavařili Agentům S.H.I.E.L.D.u nebo Avengers, jelikož něco tak velkého stojí za zmínění a teď to působí trošku hloupě. Třeba to zmíní v souvislosti s Damage Control, uvidíme.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Sweat55

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Sweat55

Mě teda jeho motivace přišla v pohodě, k takhle mocný bytosti se to hodí, spíš motivace Ayeshy byla k smíchu.

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Tak v comicsech Ego není jeho otec, ale to mi vůbec nevadilo a jsem rád že je napadlo něco celkem "unikátního". Vůbec bych neřekl, že to byl špatný záporák. Jasně, jeho motivace bylo: "Chci všemu vládnout!", ale Russell ho zahrál tak parádně, že to vůbec nevadilo. A jak tady napsal Yoshitune, je to hlavně o rodině a o otcích. Docela velký téma tam měl Thanos, i když ve filmu vůbec nebyl, ale byl to on kdo měl dopad na chování Nebuly a částečně i Gamory. Vtípky fungovaly, já se smál hodně a nepřišlo mi to over the top. Problém mám s tím, že už se z toho stala regulérní epizoda seriálu Marvel, která slouží jenom k tomu, aby se nastínily další věci. Pořád dobře udělaná, takže ty 4* jsem tomu dal bez problému.

na příspěvěk reagoval jh666

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

vy si to tu chalani očividne užívate, MCU sa opäť rozrastá a vesmírna vetva dostáva grády...ale viete aké ťažké to budem mať ja, keď to všetko budem vysvetľovať kamošom cestou domov z kina?! :D ale vďaka za doplnenie znalostí 

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Ratemus

Annihilus, Kang i Galactus by byli opravdu hodně super. Hlavně Annihilus protože to by mohla být Annihilation Wave. A to by bylo kurevsky boží.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

luka4615

prý bude možná až v A4 ale jak řikám, ve filmu nejspíš bude proti GoG potom se dá na jejich stranu a spolu se postaví bud Církvy pravdy nebo někomu dalšímu, hádám Korvaca, možná někoho od Foxů (prý MCU má překvapení a nejvíc se nabízí návrat F4 se všema postavama) takže hádám Annihiluse, Kanga nebo Galactuse

na příspěvěk reagoval Hedy, Sweat55

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

luka4615

http://www.postavy.cz/adam-warlock/ jde o uměle vytvořeného člověka který je v komiksech jeden z nejsilnějších a nejmocnějších bytostí a hrdinů, má opravdu mnoho schopností a vždy když zemře tak se zakuklí do kokonu a za čas se znovu zrodí a je opět silnější a odolnější a má nějakou novou schopnost, je neuvěřitelně silnej rychlej odolnej navíc používá magii, manipulaci energií a hmotou, manipulace duší, telekineze, telepatie, létání, supersíla, ......v komiksech má velmi blízko k Thanosovi kterého i zabil navzájem se respektují a mají spolu vztah skoro bratrský, dá se říct že se jeden druhého obávají, pokud Warlock používá manipulaci duší ve velkém měřítku tak se z něj stane Magus, uvolní temnou stranu, duši Thanose a stane se z něj parchant a padouch....v komiksech je člen Guardians of Galaxy

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

SPOILER: Při závěrečné potitulkové scéně, paní "ze zlata" :D ukazuje na jakýsi sarkofág, přičemž řekne, že se to jmenuje Adam. Může mi někdo polopaticky říct o koho jde? Díky :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Blackhand47 , Ratemus

hele já sem četl jen některý komiksy, a v těch společně s Thorem bojovali proti Galactusovi a pak nějaký vedlejší, kde měl menší roli, ale nebyl tam za toho zlého 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

no v komiksech je to pořádnej sráč někdy, s Gauntletem udělal docela neplechu, ale po boku Guardians byl velmi cenným a žádaným pomocníkem

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  jo v komiksu ho pak tak trochu zkrotily, nebo umírnili, aby nebyl takový hajzl, hlavní zásluhu na tom měl hlavně Thor SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Ratemus

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama