Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (59)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Od rozpaků pomůže jen poměrně akční a děsivé finále, které je matným zábleskem toho, jak mohl Ringu 2 vypadat. Můžeme jen litovat, že se Hideo Nakata odvázal až v samotném závěru, protože než se tak stane, jsme jen svědky "hry na jistotu", při níž se Nakata pohybuje uličkami, které vyhloubil při…"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Ring 2 bych rozhodně doporučil všem, kterým se líbila jednička. I když se jim možná bude líbit o něco méně. Těm co ani jeden díl neviděli, bych doporučil návštěvu kina, kde ještě určitě narazíte na americkou verzi. A já si počkám na konec června, kdy se v na videokazetách objeví druhý sequel k…" více

Reklama

Reklama