Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí! No dobře, přiznávám, že jsem první dva díly neviděl, ale po tomto třetím si nejsem jistý, jestli vůbec toto dvojité procházení kompostem absolvuji. Annabelle 3 není mysteriózní horor nebo thriller, jak je vidno v popisu. Jedná se o čistou rodinnou komedii. Ano, místo očekávaného děsu jsem se dostkrát přistihl, že jsem se bujaře smál. Bezmála hodinu a půl se koukáte na úmornou nudu, která v pozdější fázi přejde do přeplácané taškařice, kde hlavním charakterům přejete krutou a bolestivou smrt. Nejvíce jsem soucítil se spáleným růžovým dortem. V dnešních vedrech by nejednoho člověka pěkně osvěžil a potěšil jeho chuťové pohárky. Takže čím bych to zakončil? S-R-A-N-E-C, tenktokrát již potřetí!... a doufám, že i poslední... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I třetí Annabelle je po vizuální a řemeslné stránce nadprůměrně pohledný horrůrek... pro děcka. No právě že opět pro děcka. A s děcky, staré Warrenovy totiž téměř neuvidíte, v hlavní roli exhibuje holčičí trojlístek. Jsou celkem fajn, ty slušné bílé středostavovské maloměstské slečny, a i ta původně nesympatická bruneta se nečekaně projeví jako milá dívka, které se jen mocinky stýská po jejím mrtvém dédym. Ovšem způsob "strašení" je zhruba stejný model jako Špílbergovi Poltergeisti, takže pro horrorového diváka docela otravná nuda. "Chci tvou duši, dej mi tvou duši, buhůůůhehehe...", asi tak. Ale je tam pár lekaček, hýbají se předměty, ozývají se všelijaké hrozivé zvuky, holčičky třeští oči, ječí a děsem se jim chvěje hlas, takže diváci do 12 let a staré babky si u toho budou jistě strachem učůrávat do spoďárů. Ale nic se nebojte, stačí zarecitovat Otčenáš, zamávat trochu krucifixem a bude to v poho. A cukrkandlový konec vám jistě vyloudí na tváři šťastný úsměv. Ufff. Příště prosím trochu dospělejší level, děkuju. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

To jsem se jednou takhle sešla s Garym a dali jsme se do řeči : ,,Ahoj Gary, jak se máš?" ,,Čauuu Asie, hele bombově, budu točit pokračování série Annabelle a ba co víc, aj scénář sem k tomu napsal, heč!" ,,Tak to je paráda Gary, tuhle sérii mám ráda, hlavně dvojka byla fakt mrazivá. Plánuješ to jet v podobné vlně?" ,,Ani omylem! Tohle bude mástrpýs, poslouchej, to se posereš, takže...žádná krev, žádná děsivá atmosféra, všechno bude totálně předvídatelný, aby se nikdo neleknul a jako bonus tam vůbec nikdo neumře. To čumíš, co?" ,,No to fakt čumim, to snad nemyslíš vážně, proč bys to dělal? Vždyť je to píčovina." ,,Píču, píčovina! Je to děsně chytrý páč na ten film budou moct jít všichni od šesti let vejš! Chápeš to vůbec? Prostě horor na kterej můžou jít i malý děti! Horor pro celou rodinu, tržby budou minimálně kolem miliardy!" ,,Gary, děláš si legraci, viď? Jen mě lakuješ, je mi to jasný. Jaký tam budou bubáci mi ale snad řekneš." ,,Proč bych Tě lakoval? No všichni tam budou - Annabelle, převozník, šílená nevěsta, vlkodlak, rohatej démon, samurajský brnění, vlkodlak, opička..." ,,Jaký brnění, jakej vlkodlak, co to meleš? Opičku máš asi ty páč ses musel teda u toho scénáře vylejt jak váza. Co tam bude dělat vlkodlak, ty vole?" ,,Bude epicky běhat kolem baráku a sejme slepici, která vyleze z kurníku, jasně, že mimo záběr, jak říkám, žádná krev nebude." ,,Sejme slepici? Mě mrdne...co se s nim stane pak? Bude mít epickej fight s kohoutem?" ,,To nezní špatně, ale ne. Něco lepšího. Vrhne se na malou holku a v tu chvíli ho sejme kluk s kytarou. Prostě ho odpálí jak houmran v bejsbólu." ,,Buddho ty to vidíš...co bude dělat to brnění? Výhružně stát uprostřed chodby?" ,,Jak to víš, Asie? Tys mi četla scénář?" ,,Gary to myslíš opravdu vážně, že hodláš natočit takovou kolosální píčovinu? To tam rovnou přidej nějakej kreténskej happy end o tom, jak holčičku neměl nikdo rád, ale na konci filmu se z ní všichni poserou a na její narozeniny přijde celá škola, protože se přes noc stane jen tak bez důvodu oblíbenou." ,,Báječnej nápad! To tam mrdnu! Díky moc Asie." ,,Já si dělala prdel, tohle nemyslíš vážně, vždyť to bude kokotina roku!" ,,Ještě se budeš divit," zaječí Gary mocnou fistulí a hrozí mi prstem. ,,Všichni se budete divit jakej film natočím! Oscarovka to bude!" Ještě chvilku stál, koulel na mě očima a pak se na patě otočil a s mumláním, jak nás všechny ohromí, se odbelhal pryč. A co já? Já si říkala, že si ze mě dělal prdel. Takovou do nebes volající kundovinu přece nikdo nenatočí, že ne? Určitě žertoval... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Úvod s Warrenovými trojku hezky nakopne, dodá jí pravý conjuringovský drive. Zbytek filmu je řemeslně bezchybná duchařina s dětskými hrdiny, slušně pracující s prostředím, především Warrenových sklepem se sbírkou prokletých artefaktů. Duchové jsou ale příliš neškodní, i vlkodlak se po profackování kytarou rozplyne v dým a je po hrozbě. Toto “bezpečné” strašení film dělá koukatelným pro širší cílovku, což je milé, pro někoho ale může být handicapem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mě celkem zklamalo, příběh nebyl špatný a dokonce nabídl i možnost na další filmy, nevěsta a převozník ale to je asi tak vše. Herecký se to dalo, Warenovi tam sice chyběly hodně ale aspoň se tam ukázaly. Tentokrát sem nedostal žádnou dávku strachu ani pořádné děsivé hudby, nebo trocha napětí, prostě skoro nic což mě nejvíc mrzí. Použily do filmu tak moc příběhu okolního zla až prostě to bylo rychlé a hlavnímu příběhu se moc nevěnovaly. Konec byl rychlý a jednoduchý žádný pořádný strach se nekonal což je škoda, a zlo bylo rychlé zahnano zpět. Celkem mě to štve protože tenhle svět Annabelle mám rád a i její okolí ale tady prostě pokazily asi to nejhlavnější a to strach, že se půlka věci ani neukázala už neřeším to je zvyk ukázky. Konec trošku dojemný který se mi líbil. Pokuď se Annabelle hodlá vrátit určitě bych hodně věcí napravil a změnil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Samurajské brnění, které se nachází ve Warrenově okultním muzeu, je založeno na démonickém válečníkovi Oni z japonské mytologie. (KGBelik)
  • Natáčelo se od 15. října do 14. prosince 2018 v Kalifornii a v Georgii. (Varan)
  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama