Reklama

Reklama

Queer as Folk

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2000–2005), 65 h 52 min (Minutáž: 44–87 min)

Hudba:

Tom Third

Hrají:

Gale Harold, Thea Gill, Hal Sparks, Chris Potter, Peter Paige, Sharon Gless, Sherry Miller, John Furey, Robert Gant, Lawrence Dane, Victoria Snow (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(83)

Obsahy(1)

Reklamný kreatívec Brian pohrdá všetkým okrem sexu, ktorého si dopriava vždy a všade. Keď do svojho podkrovia pozve nezletilého a neskúseného študenta Justina, netuší, že z toho bude viac než len známosť na jednu noc. Dobrák Michael ako manažér v supermarkete tají svoju orientáciu, ale v reštaurácii svojej žoviálnej mamy Debbie a na vykričanej Liberty Avenue žije druhý, oveľa zaujímavejší život. Jeho vytočený kamarát Emmett holduje extravagantným tričkám a virtuálnemu sexu a po planom poplachu s pozitívnym testom na HIV sa rozhodne stať heterosexuálom. Našťastie len dočasne. Osud sa zahral aj so „suchárom“ Tedom, ktorý po drogovej kóme rázne prehodnotil svoje priority. Rovnováhu medzi teplými priateľmi z amerického Pittsburghu vyrovnávajú lesbičky Lindsay a Melanie, ktoré „majú dieťa“ s Brianom a vždy sú poruke s ramenom na vyplakanie či s teplou večerou... (arkis)

(více)

Recenze uživatele Elleannie k tomuto seriálu (1)

Queer as Folk (2000) 

Tohle mi nedá spát.. Gale Harold svou roli hraje tak skvěle, že občas přemýšlím, jestli ji vůbec hraje (btw: je radost se na něj dívat). Už dlouho jsem neviděla seriál, který by mě svou upřímností a otevřeností tak dostal, zda-li jsem vůbec nějaký takový předtím viděla. Je to natočené opravdu hodně uvěřitelně, možná je to i tím, že někteří hlavní hrdinové jsou opravdu gayové, no každopádně tenhle seriál nabízí trochu jiný pohled na život, jeho požitky a taky na jeho strasti - jedním slovem "Unique". Škoda, že se nenatočila další řada, ale jsem ráda, že poslední díl je natočen tak, jak je, protože když se nad tím zamyslím, aby zachovali pointu, lépe to ukončit nemohli.. ()

Reklama

Reklama