Reklama

Reklama

Volání mrtvých

(seriál)
USA / Kanada, (2003–2005), 18 h 38 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Eliza Dushku, Shawn Reaves, Zach Galifianakis, Matt Bomer, A.J. Cook, Jessica Collins, Benjamín Benítez, Jason Priestley, Evangeline Lilly, Alexandra Holden (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Tru v sebe objaví schopnosť, ktorá by mala zostať utajená. Táto bystrá a krásna čerstvá absolventka strednej školy sa chystá na nočnú "šichtu". Tru totiž pracuje v márnici a hneď prvú noc počuje zúfalé ženské volanie o pomoc. Ale ďalšie ráno sa Tru zobudí do toho istého dňa a má dvanásť hodín na to, aby zachránila život ženy, ktorú počula v noci umierať. Najskôr sa však Tru bude musieť naučiť využívať svoju novo nadobudnutú schopnosť. Svoje poslanie už totiž našla: Tru bude zachraňovať životy druhých ľudí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (1)

Volání mrtvých (2003) 

Seriál začal poměrně velmi slibně. Pravda, časem se díly podle jedné šablony lehce okoukaly, nicméně pořád si zachovávaly určitý standart. Tedy dokud se do toho neobul Brandon Walsh, který mi do děje nijak nepasoval. Sice se seriál posunul směrem ku předu, ovšem způsobem dle mého poněkud nešťasntým. Můj názor evidentně sdílela i televizní produkce, která seriál předčasně ukončila, což byla škoda. Za mne 60%. ()

Reklama

Reklama