Reklama

Reklama

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 035)

marien1039 

všechny recenze uživatele

Škoda, zřejmě se kvalitního zpracování Hulka tento svět prostě nedočká. Edward Norton byl v roli Bruce Bannera teda značně špatný. Takový hloupý trouba, který nic neví, nic nedokáže, není zajímvý, dobře vypadající ani vtipný. Jasně má ztělesňovat muže ve středních letech, takže kdybychom pominuli vizuální stránku věci, stále by mělo být co hodnotit. Postava Hulka je jedna z nejlepších a nejzajímavějších superhrdinů, je škoda, že zatím nebyla nějak kvalitně zpracovaná. Jediného fakt superního Bruce Bannera najdeme snad jen v Avengerech, kde ho hraje Mark Ruffalo. Pořád je to ošklivý, zakrslý trouba, ale je vtipný a člověk mu to jeho extrémně vysokou inteligenci doopravdy věří, navíc Mark Ruffalo nemá na rozdíl od Edwarda Nortona hlas jako buzna. ()

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľká nuda s hviezdnym obsadením. Scenár plochý ako Stephanie z Baywatchu a triky ako z počítačovej hry z roku 2000. Za Edwarda a Liv po jednej hviezdičke, inak by to bol odpad. ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Ne a ne natočit Hulka tak aby si člověk řekl WOW to byl ale skvělej film. Neuvěřitelný Hulk je lepší než první pokus, ale pořád je z toho cítit žoviálnost. ()

stepni.vlk 

všechny recenze uživatele

Gumy, které zřejmě vypily hopsinkovou šťávu a proto jsou ještě vygumovanější...tupost filmu sahá hluboko pod běžný popcornový celovečerák. Myslím, že velitel by za takhle sprasenou akci nejen letěl na hodinu ale zkejsnul by v chládku na doživotí :). Tomuhle filmu chybí logika, scénář a co je hůř pointa. Jediná věc co mu nechybí jsou koule, ale pokud je to jediný klad, je lepší si pustit porno pro buzíky. 1 hvězda za Hulka pro kterého mám slabost z předchozího dílu. Doporučuji jako příručku pro gumy s IQ pod 70. :) ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma sklamalo ani nie nasadenie iného herca, ale skôr iné vyobrazenie Hulka. Iné správanie. A dokonca iný príbeh ! Tomu som naozaj vôbec nepochopil. Prečo je ten úvod zostrihaný z príbehu, ktorý sa v Hulk 1 vôbec neodohral ? Proste to už nebol ten Hulk, ktorý ma v mojom srdci miesto. Toto je v mojich očiach falošný Hulk. ()

Lares4 

všechny recenze uživatele

Tak jako průměrnej film o superhrdinovi ze světa marvel to špatný není.Je to rozhodně lepší verze než z roku 2003. ()

Terminator666 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že daleko lepší než snímek z roku 2003. Skvělá hudba, neuvěřitelný příběh a jeho dobré zpracování. Závěrečný souboj mi trochu přišel jako vystřižený z Demoliton mana: " šílenec chytá šílence" . ()

mcclane412 

všechny recenze uživatele

Věděli jste, že Evropa a Amerika se každoročně od sebe vzdálí o 2 cm? Nebo že nejdelší bouře na planetě Zemi trvala 100000 let? Nebo že achillova šlacha unese až 50 tun??? 50 tun, neuvěřitelné! Tak tohle vše a mnohem více jsem vygoogloval s prstem v zadku, když jsem zapomněl při reklamě na co se to vlastně koukám. Pak jsem zahlédl náhodou něco zeleného na obrazovce, byl to můj kemr po tom co jsem pšíknul, ale za ním bylo nějaké zelené monstrum... to byla zase reklama na Alzu. Když konečně skončily reklamy tak občas sem tam něco explodovalo, takže úplná katastrofa tenhle film není. ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Áchjo, proč mne jen zrovna tenhle kousek od Marvelu nebavil? Možná protože tomu prostě chybělo něco, co mají jiní hrdinové. Edward mi na Hulka moc neseděl. To byl asi první kámen úrazu. Scénář, děs. V Avengerech Hulk skvěle fungoval, ale v samostatném filmu je to totální ztráta času. Jediné u čeho se mi zvýšila pozornost byla scéna s naším Downeym, který prostě i na pár sekund připomene, že filmu něco chybí. ()

surprise 

všechny recenze uživatele

Příběh pro 13-leté kluky jak dělaný. Kdo by to nechtěl všem natřít, když se opravdu, ale opravdu hodně naštve. Jinak je ale hodným, milým a chytrým chlapečkem. V podání Edwarda Nortona perfektní. Pro dospělé diváky však už to tak zábavné není, snad jen pro dobré záběry, akční honičky a roztomilou Liv Tyler. Když rozlobenému Hulkovi řekne: "Pozor na hlavu", vyprsknul jsem smíchy. Závěrečný příchod pana Tony Starka nás pak vrátil do té správné dospělácké chlapské sarkastické ironie. ()

skrob 

všechny recenze uživatele

Tak špatný casting už jsem dlouho neviděl... v hlavních rolích výborní herci, kteří se tam ale typově vůbec nehodí. A scénař a režie... A to se mi Hulk s Ericem Banou (hlavně díky atmosféře) opravdu líbil. ()

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Jako akční legrace dobrý.... Ale co mi kazilo zážitek je ženská, která pořád řve DOST! Bitka bez finále a slzicky k tomu jako bonus. Ale Stark to zachránil... Tak snad příště ;-) ()

scintilla 

všechny recenze uživatele

Je mi líto... dvakrát jsem při sledování nudou usnul a potřetí se o to již pokoušet nebudu. Nejhorší Marvelovka, skoro až ostuda v porovnání s jinými... Jedno je jisté: Hulk je vskutku neuvěřitelný... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč je lepší Leeho Hulk než toto? Protože Ang Lee je mnohem lepší režisér. Protože Eric Bana je mnohem vhodnější herec do role Hulka než Norton. Protože Leeho Hulk je větší, silnější a jednoznačně úžasnější (především též věrnější předloze). A v neposlední řadě mi přijde Jennifer Connelly o něco málo víc sexy než Liv Tyler (ne, že by Liv nebyla kočka). Našlo by se víc věcí, které by potvrdily, že je Nortohulk o něco horším filmem, ale i tak je to pořád dobrá podívaná, a to i přes ten příšerně ubohý scénář. V rámci série Marvel Cinematic Universe jednoznačně jeden z nejslabších kousků. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Hulkovi z roku 2003 mnohem více akce... a za mne je to o hodně slabší. Navíc méně sympatičtí herci, akce na úkor propracovanosti postav, tuctová akční komiksovka. Nechápu, že to má lepší hodnocení než minulý Hulk.... vlastně, když se kouknu kolem sebe, tak chápu... a je mi líto... Edit: Po shlédnutí Avengers jsem si pustil znovu tohoto Hulka… a zvyšuji o kousek hodnocení. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Hulka před touto verzí tak jsem se trochu obával, že to bude stejně stupidní. Ale mýlil jsem se. Neuvěřitelný Hulk je koukatelným průměrem, jenž neurazí. ()

Martin712 

všechny recenze uživatele

Katastrofa! Norton ako Hulk? To vážne? Najhoršia filmová adaptácia od velkej brandže MARVEL akú som kedy videl. Hrozné efekty, zlá hudba a scenár úplne odfláknutý. Oproti staršiemu Hulkovi, je tento film úplnou zbytočnosťou filmového priemyslu. U mňa 2/10 a to už len za odvahu spraviť po pár rokoch nový film so zeleným strašidlom. ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Film zaujal hercami, ktorí si odviedli dobrú prácu, režisérovi bola fyzika a logika zjavne u riti. I keď herecké obsadenie je mimo Marvelu a ostatných dielov. Efeky a scény boli dobré, Hulk sa počas príbehu vyvíjal, no občas akoby zabudol čo sa naučil. Dej priamočiary. Veľmi mi vadio, že prečo hlavná hrdinka Liv Tyler nezomrela v helikoptere a všetci vojaci s helmami ano !? To je take suche americké klišé až som vracal. Vedlajšie postavy pri rovnakých podmienkach umrú a hlavní hrdnovia majú len škrabančeky, hnus! Veľmi staromodne, 80-te roky su už za nami, tak prečo stále tieto hovná nám servírujú?? ()

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama