Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 4

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 4

Recenze (1 242)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

To, co mi nedali Strážci galaxie, až už jsem se bál, že se nedokážu naladit na stejnou notu jako fanoušci Marvelu, konečně přinesl Ant-Man. Rukopis Edgara Wrighta rozhodně zůstal i po jeho odchodu a přestože se v tom filmu většinou jen kecá, jde nepochybně o fajn kecání. Odlehčená atmosféra, hrdinové, kteří shazují všechno od sebe po samotný děj (ale překvapivě nikdy nuceně), po dlouhé době fungující jiskření mezi ústředním párem, to všechno pomáhá. Malé měřítko, kdy se epická finální bitka odehrává v dětském pokoji s mašinkou Tomášem v hlavní roli, nepůsobí ani trochu nepatřičně, naopak dodává Ant-Manovi na zajímavosti a osobitosti. Sice je to pořád produkt továrny Marvel, takže wow efekt už je dávno pryč a všechno už jsme na nějaké úrovni viděli, mezi letními blockbustery se ale rozhodně neztratí. I přes tu banální dějovou kostru, schopnost obléct se do kostýmu za čtyři vteřiny a střílení mravenců ruční pistolí z vrtulníku... ale logiku tu snad nikdo nepotřebuje... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jediný způsob, jak tenhle prokletý, odkládaný, přepisovaný a rušený projekt uvést do provozu, bylo vsadit všechno na jednu kartu – vykašlat se na vážného hrdinu s vážnými problémy a mravenčího chlápka zkrátka prodat přes humor (taky kdo by těm vážným mravenčím dilematům věřil?). A daří se. Začíná to úslovím „když potřebujete hláškaře, zavolejte Michaele Peñu“ a pokračuje v podobném duchu... no vlastně každou druhou minutu. Ant-Man se snaží, seč může, abyste mu věřili sympaťáka, co má pod čepicí, je hodným tátou a nemá žádné charakterové vady, protože to na něj osud prostě vždycky nějak ušije a on je v tom nevinně. Paul Rudd možná poprvé před kamerou nevypadá jen jako kámoš od vedle a na popředí klasického stokrát viděného scénáře "from zero to hero" servíruje poměrně chytrou sympatickou postavu, se kterou si ty necelé dvě hodiny dokážete opravdu užít. Kašle se tu na vysvětlování a origin, věci se prostě dějí, fyzikové ať se jdou zahrabat, zábava je na prvním místě. Ant-Man jako žánrově téměř čistá heist movie má tah na branku a není do sebe ani trochu zahleděná (mrk mrk, Avengers 2). Ano, je z toho cítit, že na to nebylo extrémně moc peněz, že herci se rekrutovali spíše ze seriálů a že napojení na existujicí marvelovský vesmír mohlo být kvalitnější, ale v Marvelu na Ant-Mana očividně zase tolik nevsázejí a jenom si museli splnit povinnou představovačku méně známého Avengera. O to příjemnější je výsledek; z tak trochu odepisovaného outsidera vznikl hrdý film, který to na plátno dotáhl s takovou dávkou důstojnosti, že bych tomu po těch úvodních tahanicích s režií a scénářem ani za mák nevěřil. A z čeho mám největší radost - Wright je tu pořád cítit na každém rohu, což je přesně to, co tahle látka potřebovala. Příjemné překvapení. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

A budete mi věřit, když Vám řeknu, že mi opravdu drahnu chvil trvalo, než jsem si na Ant-Mana zvyknul? Po nejprvá jsem si říkal, jak to do toho příběhu naskočilo rychle. Pak jsem si říkal, že je to vlastně jedna velká kravina, kde nebejt herců, asi bych u ní ani nevydržel. No a ke konci mě napadalo jenom to, že tvůrci evidentně museli bejt na LSD, protože těch nápadů, kolik ve filmu vymysleli, ne každej tvůrce dokáže do jednoho filmu narvat. Nakonec uznávám, že jsem touto Marvelovkou byl poměrně spokojený, protože tvůrci tím nápadem přišli s mnoho originálními kousky, které ze scén vytvořily nezapomenutelné zážitky. A kdyby i to někdo nakonec přešel, protože kolem těchto pocitů je hodně tenká hranice, tak věřím, že Evangeline Lilly s jejím tmavovlasým mikádem jen tak někoho nepřejde. Nejenom, že jsem jí nepoznal, ale také byla naprosto neuvěřitelně sexy. A tak to má být. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘEDSTAVTE SI VOJÁKA O VELIKOSTI HMYZU…“ /// Marvelovská rodinná podívaná plná digitálního hmyzu, který se krom tý pohádkovosti asi nedá nic moc vytknout. (Jdu vejš, ale po druhý už to asi nedám.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Největší bitvy se u nás vodehrávaj na koberci (vláček lítá vzduchem, všude samej mravenec…). 2.) Zjistím, že Amíci jsou zase o kus dál. Umí to i bez špenátu. 3.) Thx za titule „mark82“ a „Vojtěch Kostiha“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Materiál nejméně uniformní marvelovky, kde na vás původní tvůrce pokukuje z každé druhé scény, v rukou rutinéra plnícího studiové zadání, které evidentně znamenalo šlápnout na plyn v rodinných hodnotách a zatáhnout ručku v miniaturním blbnutí (běh papundeklovým modelem a finále s vláčkem doslova řvou o minuty navíc). Hlavní hrdinové, čistí jak lilie (ty šrámy z minulosti jsou spíš kosmetické, bez nutnosti je více pitvat) jsou docela nuda, hláškující sidekick Michael Peña vládne. 3 a ½. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Ve scéně, kde Darren Cross (Corey Stoll) ukazuje záběry původního Ant-Mana (Michael Douglas) zájemcům o oblek Yellowjacket, v původním znění použije výraz „tales to astonish“. Jedná se o odkaz na komiksovou sérii „Tales to Astonish“, na jejíž stránkách se poprvé objevila postava Ant-Mana. (V999)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama