Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Recenze uživatele dubinak k tomuto seriálu (1)

Scream (2015) 

Na Scream mám takový zvláštní názor. Dlouho jsem se mu vyhýbala, protože jsem četla spíše negativní kritiku, že je to slátanina a zkrátka je to fakt takový ten hloupý seriál pro teenagery. No v podstatě je to naprostá pravda a jsem si toho opravdu vědoma. Ale něčím mě to prostě baví. Je to dost oddychová záležitost, naštěstí jsem si docela oblíbila postavy, avšak co oni tam prožívají, tak já bych byla za tu dobu už třikrát přestěhovaná. No zkrátka mají tuhý kořínek, a tuhý až moc. A to je myšleno tak, že Scream na logiku opravdu až tak brilantně nehraje. Závěr 1. série mi přišel spíš jak ze špatného snu a i když se scénaristé snaží být šokantní, mně to přišlo jako výsměch a totální placová improvizace. Vrah jsou všichni a nikdo, vrah je všude a zároveň nikde, prostě takový opravdu precizní malý zabiják s teleportem a velmi zvládnutým uměním hackerování. Nicméně se nám to zatím jen tak směle rozjíždí, postavy jsou spíš hloupé figurky (až na vtipného Noaha) a těžko si s tímto počinem vybudujete jakkoliv hlubší vztah. 2. série začíná trošku přitvrzovat, bohužel ale jedeme na stále stejné vlně, děj je možná krapet zamotanější a ještě neuvěřitelnější, vrah je opět absolutně (ne)šokantně odhalen a pak tu máme ještě extra dvoudílný halloweenský speciál, který se mi moc nelíbil. Zjišťujeme, že konec druhé série byl jen alternativní a opět odhalujeme dalšího vraha. Scream je opravdu přitažený za vlasy a bohužel to nedělá schválně, ale myslí se naprosto vážně. Kdyby tomu tak nebylo, možná je mé hodnocení o hvězdu vyšší. Na úkor toho všeho mě to ale opravdu docela baví. Scénáristé si nechali otevřený konec, děsím se, jak moc stereotypní třetí série může být a jsem zvědavá jako dlouho to ty děcka ještě vydržej, ale koukám dál. Navíc chválím super soundtrack. ()

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama