Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele NinonL k tomuto seriálu (12)

Pod hladinou (2013) (S01E01) 

Téma lhaní si ve vztahu i s ostatními lidmi. Eva (Aňa Geislerová) nechce dítě, přestože všechny ženy v okolí už děti mají. Připadá si divná a je z toho nešťastná. Má milujícího manžela, ale vztah ji neuspokojuje. Proto si začne vztah jiný. A tudy cesta taky nevede. ()

Lež má rozbité auto (2013) (S01E02) 

Příjemný díl Nevinných lží o malém chlapci, který je stále unavený a jeho matka si neví rady. Najde skvělého lékaře, u něho jsou však příliš dlouhé čekací doby. Seznámí se ale s mladým automechanikem, který pana doktora (údajně) zná. A jak to všechno dopadne? To byste neuhodli. ()

Druhý dech (2013) (S01E03) 

Zpočátku mi byl big manager v podání Jiřího Langmajera hrozně nesympatický. Přestože s ním osud házel ode zdi ke zdi. Nakonec to ale dobře dopadlo, takže doporučuji všem se podívat. Život nekončí s prvním pádem na hubu. ()

Hvězdička (2013) (S01E04) 

Michal Suchánek zahrál roli životem otráveného novináře dobře. Tereza Voříšková jako drzá barmanka, později mediální hvězda, taky dobrý. Pomohl ji stát se slavnou a sám skončil zapomenut. Tak to většinou chodí. ()

Klukovina (2013) (S01E05) 

Všichni tři kluci /dnes již muži/ zvládli své role na výbornou. Líbil se mi i Pavel Liška jako mírně psychopatický otec. Tři spolužáci se chtějí pomstít učiteli a vymyslí si, že je sexuálně obtěžuje. Jaké to má následky /pro všechny/, můžete shlédnout v tomto díle Nevinných lží. ()

Chromozom (2013) (S01E06) 

Trochu neuvěřitelné, co se v tomto díle dělo. Sice teoreticky docela možné, ale v praxi se něco takového snad stát nemůže. Oplodňovat zkumavkou doma na gauči, to snad ne. Proto hodnotím jen jako průměr. ()

Čistá práce (2013) (S01E07) 

Problémy s podnikáním a s druhotnou platební neschopností přivedou mladého řemeslníka Jindru málem na dlažbu. Zdá se, že kvůli neplatícím zákazníkům přijde nejen o podnikání, ale i o rodinu. ()

Byl lásky čas (2013) (S01E08) 

Dvě rozhádané sestry a jejich stará matka. Předmětem sváru je dům, ve kterém jedna sestra s matkou bydlí a manžel druhé sestry, který se kdysi líbil té první. Za jakých okolností se mohou ty dvě smířit? ()

Zrádce (2014) (S02E01) 

Epizoda zabrousila do srdcí Sparty a Slávie, mezi nimiž osciluje hlavní hrdina v podání Kryštofa Hádka. Celé se to točí okolo fotbalu, reklamy, marketingu a ženských vnad. Pro fanoušky fotbalu povinnost. ()

Vedlejší příznaky (2014) (S02E02) 

Byla jsem moc zvědavá, jak mladí manželé se třemi dětmi tu zapeklitou situaci zvládnou. A nakonec si myslím, že to zvládli nejlíp, jak je možné. Tento příběh je taky hodně ze života a měl by se na něj podívat každý, kdo touží po širých lánech a malebné vesnici. ()

Na dně skleničky (2014) (S02E03) 

Epizoda o nebezpečí alkoholu. Aneb kdo jednou začne, většinou už nikdy neskončí. Stanislav Majer v hlavní roli, skvělý. Až jsem měla o něho strach, že takhle chlastá skutečně. ()

Moje pravda (2014) (S02E04) 

Předrozvodové tahanice dvou mladých lidí, ženy navíc ovlivněné matkou. Příběh byl uvěřitelný, Jana Preissová v roli fúrie docela dobrá. Stejně tak psychopatický Jiří Vyorálek a psychicky labilní Hana Vagnerová. Takhle to někdy v životě chodí. ()

Reklama

Reklama