Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (13)

Pod hladinou (2013) (S01E01) 

A máme tu další příběh o dětech, ale tentokrát jen o těch, které tu ještě nejsou, o těch chtěných/nechtěných. Takovou dost značnou pihou je pro mě duo Kolářová Geislerová jako matka a dcera. ()

Lež má rozbité auto (2013) (S01E02) 

V sérii jsou lepší příběhy a taky horší, tento je takový průměrný a celkem úsměvný až lehce zábavný. Je tam zajímavý rozhovor Dyka s Dykovou (když ještě byla Vilhelmová) v restauraci, kdy on ji napodobuje a říká jí, jak ona mluví. Tohle by si měl každý pár vysvětlit. ()

Druhý dech (2013) (S01E03) 

Tenhle díl s Langošem se vážně povedl, podle mě asi nejlepší díl série. Lehce nabyl, lehce pozbyl, o tom je dnešní doba, na úvěr můžeme mít prakticky cokoliv a na lepší se rychle zvyká, ale co když vyschne zdroj příjmů, když člověk přijde o práci? Langoš se toho zhostil fakt dobře. 8/10 ()

Hvězdička (2013) (S01E04) 

Tereza Ramba a Suchoš. Já to viděl před lety a dneska se mi to líbí možná ještě víc. I když ten vývoj se jaksi dost posunul a nevím, jak by to točili dneska. ()

Klukovina (2013) (S01E05) 

Hon na učitele Taclíka. Něco se srovnalo, ale něco už se nesrovná nikdy. 6/10 ()

Chromozom (2013) (S01E06) 

V rodném listu se píše, otec neuveden. Hynek Čermák jako sperminátor, původně medik a anonymní dárce spermatu, který inseminátorka Tereza Brodská tak trochu víc zneužije pro svou lesbickou kamarádku. Díl se dotýká tématu, zda si mají homosexuální páry pořizovat děti, naštěstí vlastní děti a ne adopci. Asi druhý nejlepší díl série. ()

Čistá práce (2013) (S01E07) 

Furt jsem čekal nějaké lepší zítřky a on je z toho otevřený konec, to mě docela zklamalo. ()

Byl lásky čas (2013) (S01E08) 

Tenhle lehce komediální díl jak kdyby ani do série nepatřil. 5/10 ()

Zrádce (2014) (S02E01) 

No tvl slávisti, ještě toho trochu. Obě herečky Jana Pidrmanová i Vlastina Svátková k nakousnutí. Zkrátka převlíkání kabátů není disciplína pro každého, zvlášť ne pro toho, kdo má srdce. ()

Vedlejší příznaky (2014) (S02E02) 

Člověk z města tak úplně nemusí být happy na venkově, i když si myslí, že je to jeho sen. Obvoďačka jí napsala antidepresiva, psychiatr by ji nejradši zavřel do léčebny, přitom bylo potřeba, aby se dostala na lepší kliniku, kde jí zjistili, co jí vlastně je. ()

Na dně skleničky (2014) (S02E03) 

Docela úchvatný Stanislav Majer, ale to jsem i čekal. Za to Tatiana Dyková tu ještě byla tak trochu oplácaná, prostě tak akorát a ne vyzáblá jako teď, a ukazuje tu ty svoje čudlíky, asi naposledy. Akorát jsem pořád čekal, kdy se to zlomí a v dobré obrátí, ale nezlomilo... 7/10 ()

Moje pravda (2014) (S02E04) 

Takový lehce nadprůměrný díl. Stará Preissová, jak už teď skoro vůbec do televize neleze, tak tu zahrála super tchyni, kvůli které by si jeden pořídil palnou zbraň. Nicméně i tak tomu chybí něco, co vtáhne víc do děje. Takže tohle na 4 frčky není. ()

Hra (2014) (S02E05) 

Já jsem si to pustil po 10i letech znovu a přišlo mi to už takové dost emočně sterilní. 5/10 ()

Reklama

Reklama