Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (1)

The Defenders (2017) 

Velké zklamání :-/ Užívám si pomalé příběhy, ale zde byly první 2 díly neskutečně utahané. Pak se díl hádali, pak 2 díly přesvědčovali, následně následovalo trochu akce a vzpomínek a skončilo to nemastně neslaně. Iron Fist se pořád třepe a nikomu nedá zapravdu, má svojí a s nikým v ničem nikdy nesouhlasí... Vidět to 7 dílů v kuse je trochu o "hubu". Luke Cage to v pár scénách pozvedával, ale jakmile přišlo na "TO", nebyl schopný cokoli udělat, cokoli ovlivnit. Ze začátku do něj Iron Fist kope, mlátí, tomu to nic nedělá a ke konci ho skopne na zem i nějaký karate ninja X v obleku, který nemá žádné superschopnosti. Neskutečně ho nerfnuli... Jessica Jones se to tam snaží pozvedávat svými hláškami, ale viditelně jí to ve skupině lidí absolutně nesvědčí. V seriálu byla fantastická, vžili jsme se do jejího světa, obav, boje. Tady? Drzá černovláska, která si pořád na něco stěžuje a kibicuje. Matthew Murdock to jako jediný vše zachraňuje jak svými chvaty, tak i dialogy, přemýšlením a vedením... Libo se na něj koukat. Příběh celkově je nudný, bez žádné hrozby (nepomáhá, že VŠICHNI neustále tvrdí, jak je vše v prde*i a že je New York v ohrožení a přitom se NIC neděje, NIKDO neumírá, NIC nevybuchuje), když zrovna celej díl neplánují a nehádají se mezi sebou, tak potkají skupinku Ninjů, 5 minut se s nima mlátí, nikdo nemá ANI MODŘINU, ninjové vždy utečou a o díl dál NANOVO... A toto se opakuje až do úplného konce :-D Zdá se mi to hrozně levný. Všechno, co tam bylo, hlášky, příběh, bojové sekvence, všechno bylo takové nějaké levné, nudné, nezáživné. Co jsem si užil byl Matthew Murdock alias Dardevil a skoro všechny vedlejší postavy. Hlavně Foggy. O Black Sky se nebudu ani zmiňovat... Neskutečná nuda a neskutečné nechápačky. Jednou dovede kopnutím Luka Cage do bezvědomí, podruhé 10 minut kope a boxuje do Dardevilovi tváře, který nemá ani modřinu... Levné... Nudné... Nezáživné... Zklamání... 40 % ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama