Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 3
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woody.birch

no já se na film tak těšil že jsem to nevydržel, ted pořádně nevim kdy se dostanu do kina....takže nevim jestli to vůbec uvidím....je to v prdeli....

na příspěvěk reagoval woody.birch

woody.birch

woody.birch (hodnocení, recenze)

Ratemus

A jejda. Tuhle blbinu jsem kdysi udělal s Prometheem. Kinorip nikdy více. Doba, kdy nám stačilo Hvězdné války sledovat na televizi o úhlopříčce třicet centimetrů ze vzdálenosti pěti metrů, je dávno pryč. 

Musím kouknout, kolik jsem Prometheovi tenkrát dal. když jsem se na něj nedávno koukal "normálně", tak to zas takovej děs nebyl. I když ani žádný zázrak. 

Na Strážce II se zatím radši budu jen těšit  a uvidíme, co přinese příští týden. :-)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

já to zatím viděl jen v tom debilním kinoripu do kina půjdu až příští týden ale ůsobí to na mě tak jako že vše jsme viděli ale pojdme tam dát jen nového záporáka, nové vtipy a víc vtipů, hlášky a příběh? jo nějakej tam dodáme.....ale v kině to třeba bude působit jinak rozhodně to na mě působí mezi 4-5 hvězd, ale uvidím jak v kině....pořád se mi to líbí jako pokračování více než dvou hvězdičkový Dva dny Ultrona

na příspěvěk reagoval woody.birch

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Ratemus , Blackhand47

Ratemus má pravdu prostě je toho tam moc. Mě to furt ale nevadí film se mi líbil dokonce tak moc že jsem dal za 5 :D

Blackhand47. Já nejsem náročný na vtipy a jdu snadno rozesmát takže vtipy mi nevadili. A u Marvelu nemůžeš jiného záporáka čekat. Já jsem teda nevěděl jestli Ego je hlavní záporák. Možná je to mou omezeností a možná tím že jsem viděl jen jeden trailer. A taky proto že jsem doufal že Star Lordův táta nemůže být zlý. I když v komiksech je to parchant. 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nějak tak. Ani ten humor mě už moc nebral. Hlavně jsem zklamaný z Ega, což je další osekaný záporák, byť použili snad všechny jeho komiksové formy.

na příspěvěk reagoval Hedy, Ratemus

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Každopádně film byl super jenom tam toho bylo moc. Jako by James Gunn nevěděl co tam dát dřív jestli srdceryvné drama nebo komedii. Někomu to může vadit. Mě až tak moc ne

na příspěvěk reagoval Ratemus

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

ked nie Kastrat a jeho kokotenie hoven, tak tu zas "uraduje" Psychor a jeho mult Stallone. Prajem ti, aby si si konecne nasiel pracu a venoval jej cely svoj cas. A prajem si, aby na sirenie tvojich  mudrosti tu na csfd ti uz neostal cas. 

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Sakra a nikdo jsi tu nevsadil, že se to dostane do 300.

na příspěvěk reagoval Deyw

Hedy

Hedy (hodnocení, recenze)

Stallone

Stallone pro presidenta ČR. Serte na Zemana. Budeme mít za hlavu státu někoho kdo dokáže natočit nejlepší horor v dějinách za 100 Kč a ještě k tomu klátit za rohem u popelnic nádhernou modelku z časopisu Playboy. Gratuluji. Už se nemůžu dočkat na horor kde bude chlapík sekat lidi pomocí plastového meče. Nejlepší ale budou potoky kečupu který autor bude považovat za realistické ztvárnění krve. To ale není vše Horste. Ke konci toho deseti minutového videjka na Youtube na nás vyskočí bubák. Moc se těším. 

woody.birch

woody.birch (hodnocení, recenze)

No nic. Začínala tu být sranda, ale protože já se za svou zastydlou pubertu nestydím, tak se teď  ve svých padesáti odeberu projet na kolečkových bruslích. Bohužel bez své přítelkyně, která sice není modelka, ale je to ta nejúžasnější ženská. 

Hasta la vista...

woody.birch

woody.birch (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Takových je skutečně víc. Dcera v Japonsku rok chodila "na gympl" ale po návratu ji to největší nadšení přešlo. Pořád se ale na Japonské filmy kouká v japonštině. Jeden může jen závidět.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

To jaké kdo sleduje filmy není věc věku o tom svědčí chování a názory a to v případě Stalloneho a jeho přítelkyně psychora vypovídá jasnou věc, je to prostě nemocnej člověk se zamrzlou pubertou a nebo je jeho život tak zoufalý všichni ho přehlíží a tak ze sebe dělá alespoň pořádného chlapa na internetu ale místo toho ze sebe dělá jen idiota není co řešit prostě

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

woody.birch

tak já sem Asiano pošuk, takže když je to z Asie tak měn to zajímá, co se týče Japonska tak nejvíc jedu anime/manga, ale mám svoje top Japonské filmy a herce/herečky, je fajn že v tom nejsem sám :)  

na příspěvěk reagoval woody.birch

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Stallone

To že tu lidi tráví čas u filmů to je snad každého věc a jejich zábava. Ty zase trávíš svůj čas tím, že tu píšeš hovna nebo jsi osamotě se svojí rukou, pardon "modelkou"

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Stallone

nicméně abys neřekl, že nejsem chlap tak kšeftíčky, mi dneska zvlášť šlapali a tak nějak si myslím, že sem víc chlap než ty, i když sem ještě nerodil děti 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Stallone

"Ve 30 letech řídí chlapi firmy, mají krásné modelky, auta, staví baráky, věnují se politice a rodí děti"

 

 

takže tobě je třicet a nebo více stále nemáš práci ? smutné 

na příspěvěk reagoval woody.birch

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zek

To, že jsem již několik let v evidenci Úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání nepopírám. Ale o to tu přeci nejde. Snažím se vám vysvětlit, že již z principu dospělého člověka bych na ten film po zhlédnutí prvního dílu nešel. Když čtu oslavné komentáře dospělých chlapů, tak mi začíná být jasné, z jakého důvodu tu tráví veškerý volný čas. Pánové, zamyslete se nad sebou a začněte konečně žít DOSPĚLE. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, Zek, Hedy

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama