Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

woodsman

ta modrá je Nebula, její sestra, dcera Thanose, obě dvě sou dcery Thanose.......nemají se rády, ale po tomhle, by to už mohlo být lepší 

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

este velke + ten Drax bol fakt paradny ako aj v 1 proste nanom som sa smial kradnul si sceny pre seba aj ten zaporak bol fakt zaujimavy a mal potencial ale ked sa byli v tom jadre zeme to bol fakt trapas a ked starlord isiel nanho ako pac man to som myslel ze sa mi sniva to bol strasny odpad :D este + gamora a ta modra celkom to medzi nimy iskrilo a to bola celkom dobra zapletka ale cakal som ze sa viac dozviem o tom šmoulovy ktory uz musi mat tu rit prilepenu k tomu tronu 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Byly dobré, ale dvojka byla na  hvězdiček. Jednička na 4 (opravdu do má každý jinak). 

 (hodnocení, recenze)

Hošííí, každý to má jinak. Oba byli dobré :-)

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Lacike

Opravdu mě překvapilo, že i na druhé shlédnutí je to velmi kompaktní zábava (navíc záporák je super - motivace atd...)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mam si to pozriet? Waco tomu dal 1*, mzss 2* a crazy japonec 5*. Evidentne sa bude jednat o sracku.

na příspěvěk reagoval Nevka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

woodsman

 ale prosím tě, Áres byl silný tak akorát, obzvlášť potom co mu Zeus dal přes hubu, tam byl a je prostě problém že ten herec, byl........knihovník a né bůh války. Zod byl lépe zahrán a ztvárněn. 

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

nahodou Green Lantern z 2011 bol celkom dobry co sa napríklad tebe na nom nepacilo ? a nevies na konci ta Baba v zlate ked vytvorili tu schranku kdo z nej vyde alebo koho budu vytvarat ? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Bellamy

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

woodsman

Ty jsi taky strašný opičák... Hlavně, že jsi ten film ohodnotil odpadem už 4.5. a viděl jsi ho až teď ;) Strážci měli ty efekty vymazlené. To se o mnoha scénách z Wonder Woman nedá říct (i když jinak byl její film super).

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Uživatel Nevka smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

to byli Watcheři, Pozorovatelé....každý má přidělený sektor v galaxii a sleduje dění a nesmí do něj zasahovat...většinou se zjeví a v hádankách hrdinům něco poradí nebo varuje, ale nikdy nesmí pomoct....jinak ano je to hvězdná opera tam jsou jasné barvy a digi....pořád to bylo lepší než třeba Green Lantern z 2011, kterej byl na tom mnohem hůř nebo letošní Valerian...ale uvidíme jak digi budou třeba Liga Spravedlnosti, Green Lantern force od DCEU nebo Shazam.....

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, woodsman, Yoshitsune

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Nevka

Mě zase finále bavilo nejméně ze všech, ta bitka mi přijde až moc přeplácaná a pohřeb moc dlouhej. Jinak jsem se ale bavil dost.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Já si dneska pustil dvojku ze zajímavosti znovu. Popravdě jsem očekával, že budu muset dolů, ale neuvěřitelně jsem se bavil a finále pro mě bylo ještě silnější než poprvé. Když jsem koukal na jedničku, bylo to z pohledu Marvelu něco jiného (to jak Marvel mění žánry a typy filmů prostě miluju). Nicméně... Na druhý pokus už mě to tolik nechytlo a šel jsem na čtyři hvězdy (což se možná stane u Homecomingu - možná ne - nejsem si jistý, jestli hlavně úvod nevytáhl nahoru wow! efekt).

na příspěvěk reagoval Sweat55

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama