Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Diskuze

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak viděno, určitě si na to zajdu ještě jednou, za mě jedině škoda, že neměla během akce víc tu přilbu, protože vypadala strašně cool. Jinak je to takový víceméně klasický origin ale ta 90 atmosféra neměla chybu. načítání záznamu :D :D Fury skvělej, jak jinak, společně s kočkou si opravdu kradli scény pro sebe. ale neřekl bych, že Brie hrála špatně, to ne. Narozdíl třeba od WW mám pocit, že ona by ten film dokázala utáhnout naprosto sama. Takže za mě pohodová Marvelovka. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Haha, od jednoho klávesnicového válečníka k druhému.. to mě vždy pobaví, takovéto zprávy.

Chci vidět, jak by ty kecy, co tu má, říkal do očí třeba Brie Larson a všem hercům tohohle filmu, kterému dal odpad! bez toho aniž by ho viděl. Tomu říkám teprve opravdové hrdinství :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

od LotR19 (hodnocení, komentáře, vzájemné zprávy)  

Hrdina co? Za klávesnicí frajer, dokázal bys mi to "jdi do prdele" říct i do očí? O tom silně pochybuju.

 

 

 

chlap je to. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Proti které ohrožení chlapečci vedli ještě před premierou stvavou kampaň.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

LotR19

Z tebe ta omezenost přímo čiší. Ty tady film kritizuješ za to, jaký je to feministický bullshit, ale vůbec jsi ho neviděl? Já jsem se taky bál, že to skončí jako propaganda. Ale neskončilo... Aspoň vím, že na tvé názory nemá cenu reagovat.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Tak tomuje říkám podkopat si jakoukoliv možnou relevanci jedním příspěvkem. A udělat ze sebe již stoprocentně jistého trolla a debila. :-)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Líbí se mi jak má někdo odpor k této herečce, ví její názory a postoje a jakou roli bude ve filmu hrát....a stejně film podpoří v kině...takže nezbývá než jen poděkovat za podporu a jak se říká i špatný film je dobrej film když se o něm vedou dalekosáhlé diskuze

na příspěvěk reagoval LotR19, Terepin

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Chybi mi doba, kdy lidi diskutovali o Kantovi ... Ted je vrcholem intelektualni diskuze Captain fucking Marvel ! Jak vubec je mozny popsat pres 90 stranek diskuzi o tomhle ?  Prej je problem prostoduchy scenar ... Cely tenhle svet je prostoduchy. F.U.C.K. !!!

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Terepin

Fury mi nepřišel zrovna jako druhý housle, naopak ji skvěle doplňoval. Netvrdím, že CM patří mezi nejlepší Marvel filmy, to ne. Souhlasím i s tím, že Brie není možná ta top volba. Já jen doufám, že si všichni uvědomujeme, že feminismus neznamená nadřazování žen nad muže či snad nenávist k mužům. A nemyslím si, že je CM kdoví jak extremistický na to aby to naštvalo tolik chlapů. That's all. :)

na příspěvěk reagoval Terepin

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Teringer

Kolikrát mám ještě napsat, že mám spousty oblíbených filmů i her, kde hlavní roli má právě žena? :D

Tady jde o to, že mám prostě alergii na tuhle herečku a celkově všechny (SJWs), kteří pořád musí mít nějaké blbé kecy na veřenosti, a mrvit zábavní průmysl?

na příspěvěk reagoval Teringer

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Není mi sympatická nerovná se nejhorší. Brie je přinejmenším dobrá herečka, někdy i výborná.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Teringer

Problém nie je s postavou Captain Marvel. Problém jej prostoduchý scenár na úrovni DC filmov a herečka, ktorá sa pre tú postavu absolútne nehodí. Scarlett Johansson predviedla ženskú postavu, z ktorej ide rešpekt a sila, ktorá pramení z jej postavy, nie z jej pohlavia. Gal Gadot predviedla to isté. Naproti tomu Brian Larson zahrala komornú drámu s vesmírnym pew-pew kdesi na konci. A že film nie je feministický? všetky mužské postavy sú buď vykreslené negatívne, alebo sú neschopné a hrajú druhé husle pri "silnej a nezávislej" Carol.

na příspěvěk reagoval Teringer

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

LotR19

Já se přiznám, že komiksy nečtu a neznám spoustu původních postav, stejně jako se přiznám, že na Cap. Marvel jsem šla bez očekávání. A film / představení nové postavy / jsem si užila. Možná není nejzajímavější, ale mně osobně nepřijde o nic míň zajímavější než Black Panther. A myslím, že horších hereček by se našlo dost.

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

LotR19

Nelíbí se ti, kam se průmysl ubírá? Jakože emancipování žen skrze filmy je špatně? To snad ne, ne? :)

na příspěvěk reagoval LotR19

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Teringer

Nevím, co tak sleduju názory celkově, tak většina souhlasí s tím, že captain marvel je jedna z nejméně zajímavých postav z celého Marvelu. A oni tomu dají ještě třešničku s brie larson, nejhorší herečkou za poslední desetiletí... A i kdyby tu důležitou roli měla, většina lidí bude raději sympatizovat s Thanosem, než s nějakou takovou nezajímavou pitkou...

na příspěvěk reagoval Teringer

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Já si tak trochu myslím, že nižší hodnocení si vysloužil film tím, že spousty "white dudes" se dotkl její proslov, ačkoliv v něm jasně řekla, že to není tak, že cítila nenávist k bílým chlapům, a ačkoliv to byl proslov o úplně jinym filmu. To z celé situace cítím já, bohužel. Když ale pominu veškeré dění okolo, tak si myslím, že je film ok a na tom, že oslavuje ženy a jejich schopnosti a možnosti není nic špatnýho.

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama