Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 1
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 439)

smirec1 

všechny recenze uživatele

Musim sa priznat, ze som od tohoto filmu nic necakal...tak som si ho z nudy pozrel....a div sa, bol to fakt podareny film! Dobre nastavene postavy, prostredie zvladnute na jednotku, zaujimavy dej s dobrou pointou na zaver...hlavne sa mi pacilo, ze na hollywood nezvycajne, to neskoncilo nutenym happy endom...za to oba palce hore! ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Tak to bola ta najväčšia pecka od mcu, ktorú som kedy videl, infinity war u mňa predbehlo aj iron-mana, som veľmi rad, že som na tom bol v kine(je to vlastne jediný film od MCU, na ktorom som bol v kine ),zmena režiséra je tu veľmi pocítiť, bratia russovci sa do toho obuli na maximum a zapojili skoro všetky postavy od mcu a dali ich do jedného filmu, black Widow a scarlett witch vedia zalichotiť na každé panské oko, (aj na moje XD a nie len na oko XD), konečne malo mcu poriadneho zaporáka(thanosa), ktorý sa mne veľmi páčil, výborne cgi, výborne sfilmovane, výborná akcia, proste všetko v tom filme bolo top a určite si pôjdem do kina na štvrté pokračovanie /100%videl v kino centrum Michalovce. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Být to první film ze série Avengers, tak si možná ucvrknu a dám plný počet. Bylo to barevné, triky standardně skvělé. Vlastně to byl asi možná nejlepší počin z Avengers, když je navíc dali všechny na jednu hromadu, tak měli asi super after party, ale hlavně mohli bojovat na více frontách. Záporák byl taky fajn, Strážci galaxie to pěkně oživili. Jenže co je to platné, když to bylo na druhou stranu po desáté to samé v rámci série a nevím po kolikáté s jednotlivými hrdiny. Nějaký neporazitelný záporák si to někam přihasí a dvě hodiny do něj někdo rube. V průběhu let se z každého hrdiny stal nesmrtelný, takže když dostane opravdu do držky, tak je chvilku otřesený a pak jde do toho znovu. Suma sumárum, 200x viděné by utahalo i vola a těch hrdinů je tam už tolik, že pomalu nevím, kdo je kdo. Lepší 3, a to hlavně za ten konec, i když je mi jasné, že v příštím díle se to zase nějak vyřeší. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Pěkné. Je sice asi divné, když trochu fandím hlavnímu záporákovi, ale co. Jen škoda těch pár dějových kiksíků (rukavice je už už sundaná, ale nejmenovaný hrdina to stupidně pos***, anebo kámen je akorát zničen ale hop hop, časový posun a kámen je zpět na světě), to nemuselo být. ()

Fidinka 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé. Je to naprostý hit letošních vánoc. Pořád to u nás jede na HBO GO. Všichni pohromadě. Thor roztáží hvězdu. Znovu pro probouzí k životu jeho berlička. Iron man opět stojí na podstavcích. Potom se tam trefné vtipy. Trochu zestárlý Kapitan Amerika (se strništěm, které mu moc sluší). Na konci odchod některých z nich, to hrůza, odešel i ten můj oblíbený..tak si říkám, jak to bez něj ve dvojce zvládnou. Každopádně až bude dvojka v kině, budu na premiéře. ()

Rough 

všechny recenze uživatele

Dát prostor tolika postavám (zhruba 40kusů...) neztratit se v tom a neudělat z toho pěti sekundové výstupy postav si myslím zaslouží klobouk dolů. Když MCU rozjíždělo svůj filmový vesmír asi nikdo nevěřil jaký obrovský úspěch to bude, a že se nám jednotliví hrdinové po těch 10LETECH tak neskutečně vryjí do paměti. Je to propracované, skvěle vymyšlené... Postavy není třeba představovat tím se neskutečně ušetřil čas ve filmu a mohla se sekat akce za akcí. Zbyl i prostor věnovat se vtahům Witch a Vision, Gamora a Starlord, Gamora a Thanos. Kamera je úžasná a scéna kdy poprvé přistane vesmírná loď v NY a Tony vyjde na ulici v jednom záběru nemá chybu, vryla se mi pod kůži. Thanos sám o sobě jako záporák není vyšinutý maniak, ale důvody, které udává na vysvětlenou pro svoje chování dávají i smysl... Kevin Feige to vede správným směrem a těším se co přinese další desetiletka:) ()

ORNN 

všechny recenze uživatele

S marvelovkami som si nikdy úplne nerozumel. Pre mňa to bola vždy značka, ktorá predstavovala radu tuctových blockbusterov, populárny, no na druhej strane ničím výnimočný label na peniaze. Ale s ich poslednými výtvormi pomaly prehodnocujem to, čo som o nich prehlásil. Avengers: Infinity War je jednoducho všetko, čo si mohol fanúšik, aj odporca Marvel univerza želať naservírované na zlatej tácke. Nemá to slabšieho konca, všetko do seba skvelo zapadá, a na mňa to priam pôsobí, ako keby všetky tie nezáživné, priemerné filmy, ktoré boli tomuto predchádzali konečne dávali zmysel. Videné v kine, v 3D, a teda musím povedať, že to stálo za to! Nemôžem sa dočkať pokračovania, avšak prekonať latku, ktorú nastavil tento diel už vôbec nebude také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele

První Avengeři, u kterých jsem se nenudil. Akce, akce a zase akce, tak jak to mám rád. Výborné zakončení, snad to nepokazí v dalších Avangerech. Dr. Strange, Kapitán a Thor tomu dodávají grády. ()

slemrovka 

všechny recenze uživatele

Když jsem zhlédla tento film v kině, byla jsem velice dobře naladěna. Je to opravdu skvělý film. Vlastně jsem ani nic jiného nečekala. Děj byl opravdu smysluplný a moc mě bavil. Občasné vtipné scény taká nejsou na škodu, taktéž herecké obsazení. Těším se až se na něj podívám znovu a také na pokračování, takže určitě doporučuji. ()

jimmyef23 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je tenhle film velké zklamání. Bylo mi jasné, že od první části velkolepého zakončení 3tí fáze nemůžu čekat žádné zázraky, přesto jsem ale doufal v děj který nebudu až tak moc předvídatelný. Pro mě je to asi nejhorší film Marvelu hned po Daredevil :( ()

princeznaaur 

všechny recenze uživatele

Byl to sice takový mišmaš, ale ukočírovalo se to pěkně. Pěkné triky, nechybí humor, nadsázka, city, ale nejvíc mě zaujala myšlenka celého filmu, že planeta začíná být přemnožená a zdroje nebudou přibývat. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama