Reklama

Reklama

Grace a Frankie

(seriál)
  • USA Grace and Frankie
Trailer
USA, (2015–2022), 46 h 11 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston, Martin Sheen, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael, Baron Vaughn, Craig T. Nelson, Geoff Stults (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(94)

Kamarádky nejsou, ale když jim manželé utečou jeden s druhým, slušňačka Grace a excentrická Frankie si v příběhu nominovaném na Emmy k sobě cestu najdou. (Netflix)

Recenze uživatele Pavlínka9 k tomuto seriálu (1)

Grace a Frankie (2015) 

Skvělé překvepení roku :) Bavila jsem se všechny díly tohoto miniseriálku a to je všem hlavním představitelům přes 70 let :) Bylo to podobné jako koukat na americké Vicious :) :) Ale s větší dávkou úsměvného humoru :) :) Jane a Lily jsou úžasné a dala bych jim udělat hrob vedle sebe :) Miluju "staré dámy", které o současných "problémech" mluví bez problémů :D :D Je to takové krásně úsměvné :) Asi jako - "Mám nový počítač, je mi přes 70let a vůbec nic o něm nevím a volám na zákaznickou linku - Ok, tak to počkejte - to Vás přepojím na našeho speciálního operátora pro tyto případy" :D :D A dvojice mužů, kteří jsou skvělým protipólem? :) Sam a pro mě vynikajícím překvapením - Martin Sheen ve stylu elegána gay :) To byla bomba :) Je to hodně příjemné, úsměvné a hlavně - konec je otevřený ;) ;) Jen aby se kdyžtak aspoň někdo z nich dožil případného pokračování :D :D ()

Reklama

Reklama