Reklama

Reklama

Riverdale

(seriál)
  • USA Riverdale (více)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2023), 97 h 23 min (Minutáž: 40–50 min)

Režie:

Lee Toland Krieger, Steven A. Adelson, David Katzenberg, Lee Rose (více)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Luke Perry, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mädchen Amick, Nathalie Boltt, Sarah Habel, Barclay Hope (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(137)

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Recenze uživatele sans.sourire k tomuto seriálu (3)

Riverdale (2017) 

Zpočátku mě Riverdale bavil, ale už tehdy můj zájem malinko opadal, tedy pokud jsem nebyl zrovna v ráži. Vesměs mně to ale přišlo už ohrané a přehrané. První série se mi dosti líbila, stejně tak kousek druhé, jenže už během ní se to začalo měnit. Nakonec mě Riverdale omrzel. Přijde mi, až moc umělý a prostě... Někdy na mě ta atmosféra nepůsobila úplně mile. Nevím, zdali tento seriál vůbec někdy dokoukám, poněvadž mne to už vůbec neláká. Prostě můj přehnaný zájem opadl. A když jsem tak různě slyšel, o co jsem přišel, shledávám to až bizarní, prostě moc. Seriál to rozhodně není špatný, avšak pro mě už ne moc poutavý. ()

Season 1 (2017) (S01) 

První série mě bavila, dosti. Někdy se tam ovšem vyskytovaly scény s atmosférou, která mě trochu nudila, ale dalo se to překonat. Rozhodně byl Riverdale v určitých ohledech chytlavý, tajemno bývá chytlavé. Hodně postav jsem si oblíbil, ale k některým jsem měl takový zvláštní přístup. Vesměs se mi tedy první série líbila a trend mě stáhl až k fanatičnosti. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Ze začátku se to dalo, nýbrž mne stále držela pouta fanatismu a moc mě to bavilo, jenže postupem času se to zhoršovalo a mně se to líbilo a bavilo méně a méně. Ani nevím, jestli chci vidět víc. Špatné to opět vůbec nebylo, jen mi došlo, že mě baví spíše jiné věci. ()

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Reklama

Reklama