Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - Série 1

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, (2005–2006), 15 h 32 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, T.J. Thyne, Jonathan Adams, John M. Jackson, Heavy D, Coby Ryan McLaughlin, José Zúñiga (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (4)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že se seriál ještě hledal. Bones je dost nekonzistentní v tom co dělá oproti Boothovi, který se ve své pozici usadil prakticky hned a bez problémů. Škoda, že toto je jediná série kde je archeolog Dr.Goodman jako vedoucí. Jeho nahrazení Dr.Saroyanovou (která překvapivě není arménského původu) hned v prvním dílu další série mi rozhodně nepřišlo jako zlepšení. Když už tak ji měli nasadit jen jako dalšího běžného člena týmu. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ničím nezajímavý start, který beru jen jako takovou rozkoukávačku. Epizodní příběhy bez náznaku většího děje. Na odpočinek asi dobrý, i tak jsem se ale většinou nudil. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení pilotního dílu probíhalo na Dullesově mezinárodním letišti a Arlingtonském národním hřbitově. Ostatní epizody pocházejí z Washingtonu. (reich)
  • Na konci epizody zazní skladba „Precious“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • Agent Seeley Booth (David Boreanaz) se ptá doktorky Brennanové (Emily Deschanel) na to, kdy byla doba železná. Ona odpoví: "Před patnácti sty lety."  Doba železná však skončila už někdy v době narození Krista, čili před 2 000 lety. (A7X92)

Reklama

Reklama