Reklama

Reklama

Kriminálka Vegas

(seriál)
  • USA CSI: Vegas
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 29 h 20 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jason Tracey

Hudba:

John M. Keane

Hrají:

William Petersen, Jorja Fox, Wallace Langham, Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez, Mandeep Dhillon, Charles Baker, Paul Guilfoyle, Jamie McShane (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Nová generace vyšetřovatelů z Las Vegas bojuje se zločinci stejně úspěšně jako jejich předchůdci... (TV Nova)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2021) (S01) 

Už od prvních minut je jasné, že nostalgie má stále silné slovo. Grissom, Sara, Brass, pozdějí i Hodges, všichni se vracejí tam, kam patří, tedy do Las Vegas. Stejně tak zůstává i původní znělka a její známý hudební motiv. Ono čekat od pokračování Kriminálky Las Vegas něco nového by asi nebylo moc platné. Tady se jede ve starých notičkách. Měl jsem strach o novou partu, ale překvapivě i ona se velmi rychle chytne a hlavně Mandeep Dhilon u mě v žebříčku popularity postupně stoupá dost nahoru. ()

Série 2 (2022) (S02) 

První řada se nesla na nostalgické vlně a upřednostňovala dlouhodobou linku před epizodními případy. "Šokujícím" souhrou událostí došlo k tomu, že první řada (limitovaná!) byla velmi populární a tak došlo k dalšímu "šokujícímu" zvratu a z minisérie se stal klasický seriál. Druhá řada už je klasickou kriminálkou, tak jak jí známe. Jelikož po první řadě došlo k velkému exodu postav, tak tvůrci museli šáhnout po návratu Catherine, která už sice vizuálně jen z daleka připomíná své staré já (plastiky) a její návrat je spíš něco ve stylu Carterové v SGA, kdy s ní tvůrci házejí od jednoho ke druhému, prostě, aby tam měli nějaké pojítko s původním seriálem, ale i tak to dokáže potěšit, vidět nějakou starou známou tvář. Ale i nové tváře samy o sobě by to dokázali utáhnout. Já jsem zatím spokojen. P.S.: Je škoda, že na Nově rezignovali v rámci dabingu na propojení s původním seriálem, a když se pro druhou řadu změnili tvůrci dabingu, tak nedodrželi zažitá spojení z původního seriálu. ()

Reklama

Reklama