Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Ant 

všechny recenze uživatele

Wow, lovely. Channel 4 nezklamal. 1. řada je výbornou výpovědí o dnešní generaci teenagerů. Tvůcům se totiž podařilo namixovat mix příběhů (extrémy i klasické mladické strasti), díky kterému celý seriál působí hrozně uvěřitelně. 2. řada bohužel trpí klasickým neduhem všech pokračování. Jinak řečeno, bigger neznamená better. Od začátku je to děsně depresivní a měla jsem pocit, že scénáristi se tam snažili nacpat dramatické zápletky jen proto, aby tam nějaké byly a ne z důvodu, že by si to vyžadoval příběh. S lehce tématizovaných dílů první řady se staly epizodky soustředící se vždy jen na jednu postavu a to celkovému výsledku zrovna neprospělo. Z poloviny děcek jsou totální trosky. Ale pořád je to velmi dobrá řada s dojemným koncem, na který jen tak nezapomenete. Z herců bych jednoznačně vyzdvihla Nicolase Houlta a Hannah Murray. 1. řada - 5*, 2. řada - 4*. O restart nemám zájem. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Hodnotím a komentujem po prvej sérii, pretože k ďalším sa už asi nedostanem. Skins prichádza s mixom komédie a drámy. Dramatické časti sa vydarili na jednotku, úplne najlepšie boli posledné dve epizódy a záver celej série s piesňou Wild World – to je niečo čo mám veľmi rád. S humorom to už je horšie, smial som sa veľmi málo a občas som len krútil hlavou nad zvláštnym konaním hlavných postáv. Hercom nemám veľmi čo vytknúť, vyzdvihnem len Mikea Baileyho, ktorý svoju postavu zahral najlepšie. Veľmi dobré ☆☆☆. ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Prvá generácia je klasika, druhú beriem ako príjemnú zmenu. Tretia je fajn, keby niet tej 6. série, v ktorej sú skoro všetky postavy diametrálne odlišné oproti predošlej sezóne. Ako beriem, ľudia sa menia, ale tuto sú tie zmeny až moc pritiahnuté za vlasy (hlavne Frankie, nechápem.). Plus majú tvorcovia za jednotlivé časti, ktoré nás vťahujú vždy do života inej postavy, a tým robia každý diel výnimočným a zameraným na aktéra, ktorého názov nesie epizóda :) A aby som nezabudla na Skins Fire, Pure a Rise: nie zlé, nie zlé.. ale Fire sa mi pozdával najviac (aj s Emily a Naomi). ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Skvělý teen seriál, který si mě pořádně dostal až od 3. série, tudíž s druhou generací. Pro mě byla více zajímavější, herci mi byli sympatičtější, příběh byl celkově poutavější a ikdyž mě tam někteří dotyční hrozně štvali, postupem času jsem si je zamilovala. Co se mi ale na celém seriálu líbí nejvíc je Emily s Naomi, škoda té 4. série. 5. série zase ubrala na plynu, herci jsou mi tam opět nesympatičtí, což ale pěkně nahradila 6. série, ta byla slušná.. Celkově tedy těch 5* je vlastně jen pro druhou generaci. 1. série - 8/10; 2. série - 8/10; 3. série - 10/10; 4. série - 10/10; 5.série - 6/10, 6. série - 8/10 ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda jen první sérii, ale nějak mě nenalákala, abych se podíval na další. Nějak navím, proč bych měl. Ten jejich život mi nepřijde o moc záživnější než životy lidí kolem mě a rozhodně bych takové lidi za své kamarády ani nechtěl. Snad jen kouzelnou Cassie, což je taková upgradovaná verze Izzi z Grey's Anathomy o anorektismus. Nechci říct, že bych seriál nesnášel... pár dílů se mi moc líbilo, ale u některých jsem se zase velmi nudil. Mít je všechny v oblibě, určitě bych už teď viděl všechny řady. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Scenáristům seriálu bylo v době jeho vzniku kolem 21 let. (GreatestFan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno