Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 2
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (68)

Perníkový táta (2008) 

NEJLEPŠÍ SERIÁL VŠECH DOB! Neexistují slova, jakými by šli popsat, tohle nepřekonatelné dílo. Musí se to prostě vidět! Tohle si nezopakuji jen jednou, ale ještě mnohokrát. DĚKUJI PANE GILLIGANA. KLOBOUK DOLŮ VŠEM CO SE NA TOMHLE PODÍLELI. Miluju to. 11/10 ()

Série 1 (2008) (S01) 

Je to první série, takže to není tak moc rozjetý, ale je to výborně napsaný. Scénář nemá zkrátka chybu. Lidé se chovají reálně. Herci super, Aaron Paul a jeho Jesse je za moc " hey yo!". A samozřejmě Walter White v podání Bryana Cranstona je výborný, jeho proměna je viditelná. Jsem zvědavý co bude dál. Zatím spokojenost. ()

Pilotní díl (2008) (S01E01) 

První díl a už teď vím, že mě to bude bavit. Ten konec byla topovka. ()

Kočka v pytli... (2008) (S01E02) 

Zatím super, bavím se. To je dvojka :D. S tou vanou to bylo nejvíc. :) ()

... a pytel je v řece (2008) (S01E03) 

Charakter Walta se začíná fakt měnit, a bude toho určitě víc. Scéna kdy Walt skládá rozbitý talíř, byla geniální. Seriál mě hodně baví. A to se samozřejmě ještě pořádně nerozjelo. :) ()

Muž s rakovinou (2008) (S01E04) 

Sice to má pomalý tempo, ale strašně mě to baví. Konec top :-D ()

Šedá hmota (2008) (S01E05) 

Zatím nejslabší epizoda. Hrozně se to vleče. Scéna kdy se snažili pomoct Waltovi, byla silná. Závěr pěkně navnadil na další díl. Chtělo by to větší odvázání, ale je mi jasný že to přijde . :) ()

Prázdné ruce (2008) (S01E06) 

"Heisenberg". Super díl, tohle se povedlo. Celá ta scéna u hraní karet nebo co to bylo, byla výborná. A závěr, no, prostě mazec. Walt se začíná rozjíždět. Yo ()

Mělo by to být bez násilí (2008) (S01E07) 

PERFEKTNÍ! Nejlepší díl 1 série. Ten humor nemá chybu. Celá ta část kdy kradly, byla boží. :-D Jen tak dál. ()

Série 2 (2009) (S02) 

Lepší než 1 série! Seriálu Breaking bad jsem přišel na chuť, a užívám si každou scénu. Walter a jeho proměna je viditelná, a Cranston podává parádní výkon. Nové postavy prospěly, a i když se trochu zkazil Jesse, pořád ho žeru. Ke scénáři nemá cenu nic říkat, prostě KRÁSA. " BETTER CALL SAUL ". ()

737 (2009) (S02E01) 

Druhá série začala tím nejlepším možným způsobem, paráda. Napětí by se dalo krájet. Jsem zvědav jak to dopadne v dalším díle s nima. :) ()

Na rožni (2009) (S02E02) 

Úžasný díl! Ta atmosféra, paráda. Už dlouho jsem si tak moc nekousal nechty. Ufff. Závěrečná přestřelka je jen třešnička na dortu. Plus stojí za zmínku scénář, ten je libovej. Cink cink. ()

Bodnutí mrtvé včely (2009) (S02E03) 

Super díl. To vyslíchání nemělo chybu, opět výborná atmosféra. Je zajímavý, že jim ta výmluva vyšla, ale to by nebylo potom zajímavý že? :) ()

Na dně (2009) (S02E04) 

Úžasný scénář! Nic víc k tomu psát nelze. Neskutečný. ()

Ztratné (2009) (S02E05) 

Skyler a její sestra mě začínají čím dál tím víc vytáčet, tohle jsou jediný postavy, u kterých se nevydržím dívat na obrazovku. Jinak opět super díl, Jesse rozjíždí byznys, u kterého by neměla chybět zbraň, jsem zvědav, kam až zajdou. Zatím spokojenost. :) ()

Schovávaná (2009) (S02E06) 

"Where is my money bitch?!" Jesse v tomhle dílu ukázal že se už nebojí řešit věci se zbraní, a i když to vypadalo že to nedopadne dobře, nakonec si Jesse odnáší ode mě palec nahoru, udělal si správně Yo. Bryan Cranston je skvělý herec, velmi přesvědčivě to hraje. Super. ()

Černá a modrá (2009) (S02E07) 

Závěrečná scéna nemá chybu:-D ()

Radši volejte Saula (2009) (S02E08) 

" Better Call Saul!" Postava Saula dodala seriálu ještě větší šťávu, a to je kurva dobře, protože to začínám neskutečně milovat. A už po prvním díle se Saulem, chápu proč dostal vlastní seriál. Jinak díl je zatím nejlepší z 2.série. Celá ta část s předáním neměla chybu, umíral jsem smíchy :-D . ()

4 dny volna (2009) (S02E09) 

GENIÁLNÍ!! Walter je borec. Jesse je kretén. :D ()

Je to za námi (2009) (S02E10) 

Walt se začíná měnit, a jde to pěkně vidět. Bryan Cranston je v roli Walta neskutečně přesvědčivý, a závěrečná scéna trochu zamrazila. " Kliď se z mého území ". ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama