Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 1
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Johny203 k tomuto seriálu (15)

Muž s rakovinou (2008) (S01E04) 

Zatiaľ emočne najsilnejšia časť. ()

Prázdné ruce (2008) (S01E06) 

Táto epizóda má značne vyššie hodnotenie ako predchádzajúce dve. Očividne zato ,,môže" jej samotný koniec keďže mnoho ľuďom stačí takýto ,,hajlajt,, aby dali vysoké hodnotenie no mne táto epizóda prišla o trochu slabšia. Zmena scenáristu je viditeľná. ()

Mělo by to být bez násilí (2008) (S01E07) 

Skvelé zakončenie série. Vrchol epizódy bolo jednoznačne ,,obchodné jednanie´´ hlavne prvé ale aj druhé. ()

Radši volejte Saula (2009) (S02E08) 

Postava Saula Goodmana okamžite ukázala potenciál, preto nieje prekvapením že to dopracovala až k vlastnému seriálu. ()

Je to za námi (2009) (S02E10) 

Pri tejto epizóde som mal chuť porušiť svoje pravidlo o nepozeraní viacerých dielov po sebe. Veľmi príjemná epizóda. ()

Mezi nebem a zemí (2009) (S02E11) 

Skvelý záver ktorý človeka núti dať plné hodnotenie avšak zbytok epizódy bol o trošičku slabší. ()

S.S.T. (2010) (S03E03) 

Skyler definitívne prerazila dno. Odteraz zdieľam Frajerov názor na ňu. ()

Osudová minuta (2010) (S03E07) 

Celá epizóda je predvídateľná a má Béčkovo natočenú akciu. Očakávaná konfrontácia je teda obrovským sklamaním ktoré vyhučí do prázdna. Pre mňa zatiaľ asi najslabšia epizóda seriálu. Toto bolo na hranici 3 hviezd. Pokiaľ sa ale pozriem na iné veci ktoré som od režiséra videl, teda epizódy Game of Thrones, neprekvapí to. Tiež sú to väčšinou, priemerné, teda trojhviezdičkové, veci. ()

Moucha (2010) (S03E10) 

Scéna keď si Jesse vyberá náradie mi pripomenula Pulp Fiction. ()

Polovičaté řešení (2010) (S03E12) 

Úvodná sekvencia, rozhovor Mikea s Waltom, konfrontácia u Gusa na firme či záver. Proste skvelá epizóda, jedna z najlepších. ()

Série 4 (2011) (S04) 

Štvrtá séria je absolútnym vrcholom seriálovej tvorby! Prvý krát sa mi stalo že som sa tešil viac na herecké výkony ako vizuálne atrakcie. Oboje je fenomenálne. Navyše štvrtá séria je omnoho kreatívnejšia aj využívaním kamery, čo posúva zážitok zo seriálu ešte vyššie. ()

Brokovnice (2011) (S04E05) 

Veľmi vtipná sekvencia iba s hudbou a zábermi na Jessiho a tiež sa mi páči že poslednú dobu tvorcovia pracujú s kamerou omnoho kreatívnejšie. ()

Průchod (2011) (S04E11) 

Počas epizódy nás čaká Fargovský zvrat a potom famózne finále ktoré by v kine pôsobilo ešte silnejšie. Najlepšia epizóda (zatiaľ). ()

Konečná (2011) (S04E12) 

Fantastická scéna na pohotovosti!! ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama