Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 10
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 10

Recenze (264)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako celok Falling Skies pôsobí ucelenejšie ako Walking Dead, taktiež je tu mix akcie, vzťahov a emócií. Príšerky vyzerajú fajn, ale pôsobia počítačovo ako napr. príšerky z Battlestar Galactica a efekty sú na lepšej úrovni ako väčšina TV seriálov, ktoré momentálne bežia. Samozrejme Falling Skies má čo dobiehať, aby sa stal kvalitným seriálom, ale pilot dokázal, že tvorcovia začali správnou cestou. Postavy sú väčšinou sympatické, aj keď sa stále nemôžem zbaviť dojmu, že Noah Wyle mi ostane vždy v pamäti ako John Carter (ER). Celkovo Falling Skies je celkom slušný seriál, uvidíme akou cestou sa rozvinie ďalších 9 častí z 1.série. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Mix Války světů, Districtu 9 a pravděpodobně předstupeň k (naštěstí zrušené věci) Terra Nova, resp. aktuálnímu Revolution - naštěstí, snad možná i díky Spielbergově "dozoru" je to překvapivě životaschopné a přestože nejde o žádný majstrštyk na seriálové scéně, koukat se na to dá (i s ohledem na střízlivou stopáž jednotlivých epizod a vstřícné množství pouhých deseti dílů na jednu řadu). Rodinné a vztahové problémy prolétající se s rovinou akce mne tu krkají o poznání méně, než u výše zmíněných dvou seriálových odvozenin a formálně mě baví ta jistá příbuznost s podobou Stevenovy Války světů. Takže sice třetí řadu (léto 2013) nevyhlížím nijak nedočkavě, ale rád si trochu té postapokalyptické soap opery opět dopřeju. ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Když jsem u seriálu četla jméno Spielberg, tak jsem se jako jeho fanynka potěšila, že to bude úžasné. S odstupem (a několika odvysílanými díly) musím říct, že první dva díly nasadili poměrně dobrou laťku, byly ale rázem zazděny dalšími dvěma třemi. :( Obrovská škoda. Ale pořád věřím, že se to ještě zlepší a že mají tvůrci na finále připravenou nějakou monstrózní bombu, která nám způsobí spadnutí čelisti až na zem, jinak nevím nevím, jestli se odvážím i do 2. série (která je, mám ten dojem, už nějaký čas odsouhlasená). ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistila, že běží nový sci-fi seriál (údajně vysokorozpočtový, jak jsem někde četla) ověnčený jmény Spielberg a Wyle, mé srdce zaplesalo. Bohužel, po sedmi epizodách je hluboký dojem a okouzlení mým žánrem číslo jedna a půl stále v nedohlednu. Přiznám se, že už jsem si vytvořila vlastní představu, proč jsem ti přerostlí krabi s hlavou vetřelce, předkusem predátora a kouzelným pohledem mistra Yody zavítali. Velké mezery však mám v teorii jejich evoluce a přerodu z Macrocheira kaempferi v Macrocheira sapiens. Nechápu jak s těma třema paznechtíkama mohli vytvořit ono hi-tech vybavení. 2.8.2011 - ha, já vám to říkal! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si vesměs nemám na co stěžovat. Seriál je svižnej, zábavnej s dobrou myšlenkou a obsah má taky celkem v malíku. Však úplně nejvíce mě zaráží herecké obsazení, které mě absolutně potěšilo, jelikož mi fakt většina lidí je sympatická a hodí se na tu svou postavu. Fakt mě to baví a těším se na třetí sérii. Jedinej, a to docela velkej zápor je v tom, že by to chtělo méně hrdinských a rádobyvlezlých rodinných keců a více pořádné skitterské, rybohlaví, robotí, lidské akce, která dost chybí. 80% ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Původně byl seriál plánován jako minisérie, díky vysoké sledovanosti ale natáčení pokračovalo. (Amroth666)
  • Tom Mason (Noah Wyle) používá jako hlavní zbraň výhradně útočné pušky Kalašnikov, a to různé modely. Od původního AK-47, přes AKM, AKMS, polskou licenční kopii Zastava M70 až po moderní AK-74M2 (v 5. sérii). (Lord_Denvil)

Reklama

Reklama