Reklama

Reklama

Amityville: Probuzení

  • USA Amityville: The Awakening (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Probuzení mě neočekávaně neuspalo... a po dlouhé době zase jeden z těch kvalitnějších snímků a pokračování, které stojí za to vidět. Ano, snímek sice místy pokulhává, ale to mu prominu. Jen přemýšlím, kdo byl vlastně víc posedlý, jestli ten kluk nebo jeho máma, která asi něco musela smažit ve sklepě, protože vypadala jako fetka :-D Takže moje spokojenost vyvrcholila se závěrem filmu, který stál za ten čas u televize. 75% ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

překvapivě kvalitní horor sequel prequel remake etc.etc. aneb jak se ze zdánlivě stokrát přežvejkanýho matroše dá ubalit ještě kvalitní brko. Solidní. Konečně bylo taky dobrý to, že se v tom filmu našel někdo, kdo ve skutečnosti znal Amityville horor, konečně horor, kerej z nás nedělal totální blbce. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Bellu Tŕňovú to je vysoko nadpriemerný film, to ona sa vyskytuje len v samých sloních výmetoch. Prihliadnuť treba aj na to, že film sa 6 alebo 7 krát odkladal, takže keď ho už konečne mohli vydať, už by to urobili aj keby tam bola prerábka Megalodona v réžii Honzíka Veselého. Takže veľké očakávania nemohli byť, strašidelná bola akurát tak tá matka, hoci to nebolo zámerom, no a ak niekto narieka, že stratil čas, tak vo filme mal predsa varovanie. Boli vo filme muchy? Boli. A na čo muchy sadajú? Tak vidíš. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, který děsí spíše svou průměrností než obsahem, ačkoliv tedy pár působivých scén taky má (hlavně tedy ve vygradovaném závěru). Nic více o druhém remaku-neremaku Amityville asi říct nedovedu, pokud člověk semtam koukne na nějaký levný horor, tak přesně může čekat podobný souhrn událostí. Mckenna Grace je opět působivá, Jennifer Morrison je tu málo a Cameron "Jerome" Monaghan to z průměru úplně nevyseká..Na druhou stranu tam ani nějaké vyšší ambice zřejmě nebyly a uteče to docela rychle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville: Probuzení“ je v konečném důsledku ale hodně průměrný snímek a v rámci série dle mého nic nového. Jsou zde nadhozeny zajímavé vztahy v rodině, ale nic nevede k jejich naplnění, respektive zdůraznění nějaké smysluplnosti pro zápletku. Postava Jamese je na první pohled odpudivá, což mi z hlediska castingu i mejkapu herce přijde hloupé a zbytečně účelné. Ženské hrdinky to lehce zachraňují. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (10)

  • Nie je skutočným pokračovaním filmov o Amityville, ale je to metafilm, kde sa tento film odohráva v „skutočnom svete“ a pôvodný film z roku 1979, jeho prequel a remake z roku 2005 sú všetky fiktívne. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal od 1. apríla do 9. mája 2014. (Arsenal83)
  • Z pôvodného 100-minútového strihu s hodnotením od 18 rokov bolo zostrihaných 13 minút, aby film mohol byť vysielaný už od 13 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama