Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 1
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2013) (S01) 

V podstatě celá řada byla dobrá. Začátek byl skvelej, pak už šlo o kult a jeho řádění. Cekal jsem spíše více krimi, různé vraždy a patrani po vrazích. Tady to spíše bylo o honu kočky a myši, což je trochu jiny styl detektivky, nez jsem očekával, ale to nevadí. Druha pule serie a samotný konec se rozjel a napětí stoupalo. Nicméně, samotný konec mi přišel laciný no a cliff a poslední scéna zase hustá. Takže hodnocení je někde mezi 3a4*, ale já se spíše přikláním ke 4* ()

Odlet (2014) (S02E06) 

Druhá řada se rozjela a třeba tohle byl opravdu nabuseny díl. Mnohem lepší než prvni řada s tím dementním kultem .. Ryan válí, kolega nováček se nasral a neteř taky neni k zahození. Takže jsem zvedav jak to všechno bude pokračovat. Motivace ke sledování je plus 200 procent nez v první řadě. ()

Oběť (2014) (S02E07) 

Z Carolla dělají oběť, Carloll by měl být zmrd a ne že vám ho bude líto. To jediné mě asi vadí, jinak opět fantasicka episoda a doufám, že tu blondatou kravu a jeji dva dementni synáčky někdo vykuchá. ()

Navěky (2015) (S03E10) 

Další neskutečný díl. Rozlučka s Joem byla neskutečná. Seriál fakt zraje do parády. Nevím zdali jsem si už zvykl na postavy a to co se děje, nebo byla první řada oproti těmto tak špatná, ale bohužel začínám odpočítávat každý díl, což se nestává tak často. ()

Reklama

Reklama