Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (270)

Disk

všechny recenze uživatele

LEŽ MÁ ROZBITÉ AUTO. Režisér Vojta Kotek to měl zmáknutý a hlavně měl štěstí na parádní casting. Vilhelmová skvělá, Vojta Dyk má charisma až na půdu a Miroslav Krobot je velký Pán i na malém prostoru. K tomu si přidejte odkaz na Pulp Fiction a máte výborný malý televizní film. :) P.S.: Na televizní poměry výborný hudební doprovod. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viděla jsem jen třetí díl - Druhý dech....nejdřív jsem dala čyři hvězdy,dokázalo to ve mně vyvolat hodně stísněné pocity,ale ten konec,ten konec....takže jen tři______________a viděla jsem i šestý díl - Chromozom....téma jako fík,ztvárnění spousty nevyslovených otázek a plno postřehů,i děti hrály super,vylepšuju hodnocení ()

Reklama

Mylouch

všechny recenze uživatele

1. ** 2. ** Ve 3. Konečně smysluplný příběh uvěřitelné etudy na mnohým povědomé téma, jehož "lživé" dialogy dokázali herci zpracovat způsobem, který je u nás konkurencí celovečerákům. "Tak zase ve středu, Moniko." Romantickému konci dovedně pomohla drobná shození i dovětek. Možná nejlepší Langmajer vůbec a zlatá Hřebíčková. Sc.M.Zlatníková, rež. Petr Zahrádka (bravo) tv ****, 4. ***, 5. Jednoduše odvyprávěný, reálně současný příběh zpracováním asi nepřekoná dojem z přečtení náčrtu scénáře. Chybí náznak dramatizace, nejzajímavější linie je opuštěná. Dětští herci na přiměřené úrovni těch všedně seriálových, slušná Medvecká.. *** , 8. ***, Moje pravda **** ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Natáčeno v lokalitě autokempu Županovice u řeky Dyje. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno