Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když si říkám, že horší už to být nemůže, překvapí mě televize s další, ještě daleko větší sračkou, než byly všechny předchozí. Děj prakticky žádnej, svou nenáročností speciálně dělanej pro fanoušky těchto dílek, tedy pro retardy a důchodce ve špatném mentálním stavu. Zajímavé je, že pokud shlédnete upoutávku (kterou prostě shlédnete!, protože než bude pokračovat Váš oblíbený pořad, půjde reklama na Doktory z Počátků alespoň šestsetpadesátkrát) tak již s přehledem víte o všem, co se bude v dalším díle dít... Řešením by bylo, diváky těchto seriálů zavřít někam do karantény a všem ostatním začít dávat v televizi něco koukatelného. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak schválně :) Kolik z vás vidělo aspon 2 díly v plné stopáži ? Aha......asi stovka. A kolik to hodnotilo podle reklamy a nebo po uvodních titulkách ? Aha takže asi dvě stovky. Lidi proberte se. Ordinace v růžové zahradě je opravdu neuvěřitelná kravina, ale tohle na mě působí docela pěkně navíc to s tou růžovou blitkou nemá vůbec nic společného až na hlavní postavu. Civilní a příjemní herci, klasické prostředí české vesničky. Oddychovka jak vyšitá. Absoultně nechápu o co vám jde. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za prvních pár dílů, kdy se z toho klubal fajn seriál o problémech lidí na vesnici, i když přeťápnutý postavami obecního blba, bodrého doktora a nervního hospodského. Kdyby to utnuli po třinácti dílech, bylo by to fajn. Jenže pak se na Nově usnesli, že seriál je životaschopný jako další nekonečný seriál, a všechno šlo do kelu. ()

oiuoiu 

všechny recenze uživatele

Po první části bych dala jednu hvězdičku, za kuriózně, zábavně nezvládnutou roli vesnického blázna. Zoufalý herec Písařík byl totiž důvod díl neopustit před jeho závěrem - ten mrazivý pocit, že něco strašnějšího už Nova ani vyprodukovat nemůže... Jsem se vlastně nedivila, když třeba z Ordinace v zahradě se mi opravdu nepovedlo dokoukat ani jeden celý díl, tak proč by nový seriálek neměl zaujmout právě vystupňovanu hrůzností? Avšak pustila jsem si i další díly a měním názor! Tedy ne na pana Písaříka. Celkově jsem ale překvapená zcela mile. Ono to není trapné (vyjma pana Písaříka), scénář oddechový - jenže vlastně docela chytře vystavěný, a dokonce odvážný v tom, že zvesela bourá zavedená seriálová schémata. Herci dobří (Písařík ne, opakuji se stále úplně dokola), takže tři hvězdy a kouknu se i posedmé. ----------------- Po několika dalších dílech jsem to vzdala, opravuji hodnocení na dvě hvězdičky. Písařík se nezlepšil, zbytek upadl do mdlobné nezajímavosti. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Ema (Iva Janžurová) vystěhuje sama celý pokoj včetně skříně a postele. Ovšem stará, nemocná paní by to nikdy nemohla zvládnout. (Thomas211)
  • V 9. dílu "Je to tvoje věc" ve scéně, kdy Ota Kovář (Martin Stránský) opilý upustí stránku s vytišteným mailem, je na něm - kromě žádosti, aby zvedl telefon a mluvil - možno číst: "Uhodneš o koho jde," a dále místo samotnýho mailu následuje text Julia Zeyera ze "Tří legend o krucifixu", konkrétne "Inultus", legendy pražské. (hermiona)

Reklama

Reklama