Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Říkejte mi Star-Lord! Jsem strážcem galaxie!

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

já si myslím, že bude velký problém v Thanosově zpracování, přece jen v popiscích a všude člověk čte jak mají i jiné postavy úplně mega schopnosti a myslím si, že to nejde zpracovat filmově, prostě tam musí být nějaký strop. Nadruhou stranu snad to nebude tak naprd jako Ultron, jediný co hraje do karet Thanosovi že asi bude ve dvou filmech / dílech takže by to mohlo být lepší jak jeden film Ultrona atd :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

jeho karma je spíše hrdinská, je to člen Strážců, ale ve svých bojích si moc servítky nebere, navíc je něco jako Doom, pro svou věc jde i přes mrtvoly ale v základu je hrdina a kladný člověk....akorát má tu schopnost že umí manipulovat s dušemi (takový malý odvar toho co umí Soul gem) no a když to s tim přežene, tak uvolní temnou duši Thanose a stane se z něj Magus, a to je kurevsky zlá postava...v komiksech měl i Gauntlet s kterým teda udělal po celém vesmíru pěknou neplechu.....zabil i Thanose, ale toho v komiksu zabil i Drax a Gamora kteří jsou ve filmu šíleně oslabeni.....je stejným produktem jako ta ,,zlatokopka, Aeysha, velkou roli hraje ta Církev pravdy která vzívá jak ji, tak Adama Warlocka.....a je potvrzené že by měl být už zde proti Thanosovi v Avengers 4 

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Kincl

V komiksech myslím že není od ní. Ale vždycky když umře, zakuklí se a vrátí se silnější. Možná jenom našla kuklu a snaží se ho oživit.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

komiksy nečtu jen jsem četl popisek na postavy.cz ani nevím jak vypadá, ale prý je jeden z mála co může zabít Thanose a jeho karma je neutrální i přesto, že bude pocházet od té, "zlatokopky"? :D :)

na příspěvěk reagoval Sweat55, Ratemus

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Kincl

Na 80% ano. Já doufám že ho uvidíme už proti Thanosovy ve třetích nebo čtvrtých Avengers.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Film dobrý vtipný, akce, sice záporák tak 4/5 akorát škoda že to bylo na můj vkus moc barevný :)
Nečetl jsem diskuzi ani tu postavu neznám ale toho Adama myslí Warlocka? :)

na příspěvěk reagoval Sweat55

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Ratemus

Díky takže ve filmu je Ultron jen z vibránia, takže nejspíš líp zničitelnej. To co vyzařoval ten šíp jako magie co byla v Dr. Strange vypadalo, takže i kladivo by to ve filmu mohlo zničit (bohužel o to se postará Hella že). A u Thanose uvidíme jak moc silného ho ve filmu udělaj.

na příspěvěk reagoval Sweat55

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Drticooll

no takže v komiksech by Thanosovi a Ultronovi a Mjolniru jeho šíp neudělal nic....Ultron je hlavně v komiksech z adamantia, nikoliv z vibrania, Thanos je jedna z nejodolnějších bytostí, vydržel přímý řev Black Bolta do ksichtu, což v Marvelu přežily jen dvě postavy (Hulka by to zabilo), Ultron je nezničitelný, dokáže ho zničit jen ten co umí zničit Adamantium a těch je málo no a Mjolnir zničí jen magie, takže opět nic.....

na příspěvěk reagoval Dragovit, Drticooll

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Lateef

Ano, je to překvapivé, i vzhledem k tomu, že to není úplně film pro dospělé, spíš pro mladé. :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Drticooll

no nevim v komiksech to je vše jinak a v MCU zatím nevíme, jediné co Thanos předvedl zatím je sezení na křesle a silné řeči, Ultron byl sice z Vibrania ale nakonec by ho porazila i Scarlet Witch a v boji mu stačil Cap no a Mjolnir, na to potřebuješ magii abys ho zničil

na příspěvěk reagoval Drticooll

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

woody.birch

Deadpool je eRko... Strážci PG13, to je ten největší rozdíl... miliarda přiletí rychle, po příštím víkendu se bude přepočítávat 800 mega minimálně...

na příspěvěk reagoval woody.birch, Lacike

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Ratemus

To je škoda dost by mě zajímalo jestli by třeba dokázal zabít Thanose či Ultrona nebo zničit Thorovo kladivo nebo třeba kámen nekonečna.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Nemohl by mi tu někdo zasvěcený vysvětlit, z čeho je ten šíp co používá Yondu, když dokáže nejspíš projít vším. Hlavně by mě zajímalo jestli by prošel i přes vibránium.

na příspěvěk reagoval Ratemus

woody.birch

woody.birch (hodnocení, recenze)

Lateef

Nevím, nevím. Deadpool, který za první tři dny v USA utržil 132 mil. USD (což je srovnatelné s odhadem Strážců), to nakonec celosvětově dotáhl na nějakých 800 Mega. Strážci galaxie sice mají o hodně podařenější zahraniční tržby, ale k té miliardě je to ještě daleko.

na příspěvěk reagoval Lateef

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nedivím se Gunn je prostě záruka kvality, sice neortodoxní a trochu šílené, ale kvality 

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

427 mega celosvětově po prvním víkendu (někde film už týden běží)!! Tak to je strašná raketa, miliarda bleskurychle, počítám tak dvanáct dní... neuvěřitelný, co se opět letos děje...

na příspěvěk reagoval woody.birch, Dragovit

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama