Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvý- hlavní hrdinka není žádná hrdinka, ale nána s otevřenou papulí a dětským výrazem ve tváři. Za druhý, tohle byl horor?! To mě teda Japonci moc moc zklamali. Čekal jsem že po tomhle nebudu moct usnout, ale nic se nekonalo, bohužel. A konečně za třetí, to se ani nedá nazvat dějem, do první půlky fajn, pak se to ale tak moc zbytečně komplikuje že sem nevěděl chvílemi kdo je kdo. No a to nejlepší na konec. Je až nechutné, jak do očí bije ta nezkušenost herců. Lekali se dřív, než se vůbec něco začlo dít- příklad je zhasínající lampa a rozzářené oči detektiva (nebo kdo to vlastně byl) ještě předtím, než se vůbez začnou dít tyto haluze. No děs... 15% ()

mankamanka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ani nepotřeboval hromadu počítačových efektů, aby mě dokázal děsit k smrti. Stačila mu atmosféra. A ta by se dala krájet. Jako milovník knižní předlohy jsem navíc musela ocenit, kolik si z ní film vzal. Tenhle díl pro mě daleko předčil první, a americkou verzi taky nechává hodně za sebou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Títo Japonci sú veru divné nátury. Prekombinovaným scenárom ma zrovna neuchvátili. Herecké výkony ani nedokážem objektívne posúdiť. Proste iná kultúra. Atmosfericky je to však hodne pôsobivé. A pokiaľ ide o horrorové scény, tak tie sú skutočne desivé. Ich vizuálne spracovanie, podporené skvelým ozvučením, vyvoláva zimomriavky. Bezpochyby je to kvalitnejší horror ako jeho americká verzia. *** ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Keď si mám vybrať ktorý Ring bol lepší či ten americký alebo tento japonský musím uznať že tento je lepší aj po atmosferickej stránke a zimoriavkovej extáze. Bohužial kvality prvého Ringu ale nedosahuje pretože Sadoko mi v tomto dieli velmi výrazne chýbala ale to nevadí pretože všetko to zachraňujú dobré ľakački a dobrý dej. 75 percent. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát lepší než americká předělávka -i když- je každý film dost o něčem jiném. Ale - děsivost přítomná, i když nejistota z neznámého je už definitivně pryč, zato u tohohle originálu je narozdíl od remaku divák v napětí udržován tím, že se postupně odhalují nová fakta a skutečnosti, i když, jak už jsem psal, člověk má zkušenosti s kazetou i dívkou z telky. Stručně řečeno - vyplácat všechny náboje hned ze začátku se nevyplácí. Pamatuj si to laskavě, Hideo! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama