Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Zajímavosti (108)

Spider-Man: Bez domova (2021)

  • J.K. Simmons si opravdu užil hraní postavy J. Jonah Jamesona v Raimiho filmech a opravdu litoval toho, že se nedočkal čtvrtého filmu. Když byl kontaktován Marvelem, aby si roli v Daleko od domova (2019) zopakoval, vůbec neváhal a zároveň byl nadšený do nápadu revitalizovat postavu do moderní doby a do podoby mediální osobnosti více než šéfredaktora tisku. (NiWi)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

Ant-Man a Wasp (2018)

  • Snímek Ant-Man a Wasp je jediným z šesti filmů v rámci Marvel Cinematic Universe z let 2018 a 2019, jehož tržby v kinech nepřesáhly hranici miliardy amerických dolarů. Celosvětově vydělal 622,7 milionů dolarů (z toho 216,6 mil. ve své domovině). Zbývajících pět filmů, kterým se povedlo utržit více než miliardu, jsou Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018), Captain Marvel (2019), Avengers: Endgame (2019) a Spider-Man: Daleko od domova (2019). (Tashi)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

  • Před událostmi v osmidílné komiksové sérii Spider-Island učí Shang-Chi na žádost Madame Web Spider-Mana unikátní bojový styl v souladu s jeho pavoučí silou a smysly. Díky tomu se před Spider-man: Daleko od domova (2019) hodně spekulovalo, že by se v rámci MCU mohl poprvé objevit po boku Petera Parkera a až potom ve vlastní sólovce. (3T)

Spider-Man: Bez domova (2021)

  • Spoiler: V tomto filmu se poprvé v historii MCU objeví tým šestice superpadouchů známých jako „Sinister Six“. Jeho členy jsou Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx), Lizard (Rhys Ifans), Sandman (Thomas Haden Church) a krátce (před vyléčením) také Doctor Octopus (Alfred Molina). Šestý záporák je po většinu filmu skryt, vše ale nasvědčuje tomu, že jím mohl být Mysterio, který světu v předchozím filmu Spider Man: Daleko od domova (2019) všem odhalil identitu Petera Parkera a způsobil tak Peterovi potíže vedoucí k událostem tohoto filmu. (kesinaa)

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama