Reklama

Reklama

Roswell

(seriál)
  • USA Roswell
USA, (1999–2002), 43 h 24 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jason Katims

Předloha:

Melinda Metz (kniha)

Hrají:

Shiri Appleby, Jason Behr, Katherine Heigl, Majandra Delfino, Brendan Fehr, Nick Wechsler, William Sadler, Colin Hanks, Emilie de Ravin, Mary Ellen Trainor (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(61)

Obsahy(1)

V městečku Roswell se dějí záhadné věci. Jen studentka Liz zná pravdu. Náhodně objevila, že její spolužák, do kterého se zamilovala, je mimozemšťan. A určitě není sám! (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Roswell (1999) 

Komentář Trona je geniální a naprosto vystihující. Řeší se tu lásky, polibky, plesy, písemky a občas nějaká ta mimozemská záhada. První dvě řady se ještě tak nějak dají přežít, trojka je už nekoukatelná - všechno se totiž už nějak vyřešilo. Scenáristicky je to strašný, herecky taky (jako emzáci vypadají a chovají se skoro všichni a pokud ne, jsou neuvěřitelně otravný jako Maria) a já jsem rád, že jsem to dokoukal ve zdraví. Roswell jsem sledoval jako malej, a líbil se mi, ale ruku na srdce, je to šílený brak! Ani se nebudu loučit... nikdo mi totiž chybět nebude :) ()

Série 1 (1999) (S01) 

Dramatické scény (a že jich je), vůbec nefungují, vztahy jsou jako ze Školy zlomených srdcí a nebýt to sci-fi o 4 mimozemšťanech, byl by to nejspíš odpad. Tedy, ne, že by 1. sezóna byla nějak o mnoho lepší. Všichni se chovají jako dementi od začátku do konce. Poslední 2 epizody jsou ale přece jen o poznání lepší, řeší se sci-fi, a ne "miluje mě, nemiluju ho, je divnej a sexy". Uvidíme co dál.. ()

Série 2 (2000) (S02) 

Je to asi o chlup lepší než první řada, ale stále je tam šíleně moc tý romantický vaty náctiletých, který seriál tak moc srážejí dolů. Na druhou stranu sci-fi zápletek tu je víc a závěr je dokonce fajn, ale i tak to je špatný až na půdu :) ()

Série 3 (2001) (S03) 

Trojka je už prakticky nekoukatelná. Záhady se tak nějak vyřešily na konci druhé řady a tady se jen přešlapuje na místě bez příběhu a nějakého smysluplného konce nebo rozuzlení. Tak sbohem, Roswelle! ()

Související novinky

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Reklama

Reklama