Reklama

Reklama

Katie Fforde

(seriál)
Trailer
Německo, (2010–2021), 62 h 43 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Katie Fforde (kniha)

Hrají:

Max Landgrebe, Rike Schäffer, Stefanie Stappenbeck, Henriette Richter-Röhl, René Ifrah, Martin May, Eleonore Weisgerber, Johannes Zirner, Mareike Carrière (více)
(další profese)

Epizody(42)

Recenze uživatele suzanne1997 k tomuto seriálu (2)

Kousek z tebe (2012) (E09) 

Já bych řekla, že se jedná o dobrý film, líbilo se mi to obětování se, to, když nemusíte nad dějem přemýšlet a složitě hledat souvislosti, tady si jde hlavní hrdinka Vivien tvrdě za svým, chce tu ledvinu, ovšem není to až tak jednoduchá cesta, nejdříve si musí vyslechnout odmítnutí a několik dalších zklamání, ale myslím si, že pro nenáročného diváka, který si chce film jednoduše užít je tenhle film docela dobrý, rozhodně doporučuji ženám, myslím si, že muži zrovna nevyhledávají tento žánr. ()

Odvrácená strana lásky (2014) (E13) 

Tenhle film byl zase něco jiného, byl o snaze pomoci synovi a zároveň o snaze získat zpět svůj život, spolu s minulosstí a je jedno, jaká je. Na tomhle filmu se mi líbilo, že si štěstí našlo cestu, že i zarputilý kapitán lodi, lépe řečeno její majitel, obměkčil své srdce a pomohl Marryininu synovi. Tenhle film nejde srovnat s ostatními, protože je každý jiný a přesto všechny stejné, vždy je tam zápletka a šťastný konec, proto se mi líbil i tento, že nakonec všechno dobře dopadlo - jako v pohádkách. Nejde doporučovat, prostě se musíte podívat, někomu se tenhle film líbí, jiný jej zase zkritizuje, jednoduše si všichni musí udělat svůj vlastní obrázek. ()

Reklama

Reklama