Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Noosal 

všechny recenze uživatele

Marvel nám nadělil opět celkem zábavný průměr... Ant man a Wasp bohužel nepřináší nic zajímavého a velmi rychle vyšumí z paměti. Bohužel vedle skvělé Infinity War moc lidí Ant man 2 nezaujme a od toho se odrazí i tržby.. Ant man a Wasp je další zábavná jednohubka na kterou brzy zapomenete.. 6/10 ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Většinou se nestává,aby dvojka byla lepší. Když už se zadaří je přinejmenším stejně dobrá, ale tady to kupodivu vyšlo. Pokračování příběhu jedničky fungovalo. Ant-man stále dobrej, postava Wasp bavila stejně jako ujetost Luise :D Humoru bylo opravdu hodně,ale byl příjemný, nekazil napínavost příběhu a přišel mi takový lehce stravitelný oproti třeba DP2, kde to bylo na moje gusto moc tlačené. Uteklo to,bavil jsem výborně. Chybky by se našli jako třeba jaloví záporáci, ale příběh a sympatické postavy to zachránil. Určitě jedna z lepších marvelovek ()

Grease 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu na vážkách. Čekala jsem, že to bude minimálně stejně dobré jako první díl a ono ne. Ani nevím proč, přitom ty 2hodiny v kině uběhly. ()

skipik12 

všechny recenze uživatele

sice marvelovka, ale dost trhle a splacene. Zadny poradny dej, spousty pokusu o vtip, nevim,za me asi nejvetsi zklamani od marvelu. ()

PMU 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jde to. A vlastně je to fakt dobrý. Nelze očekávat od marvelovek kdo ví jakou hloubku.. Jako zpracování komiksu je to super. ()

Dr.Miku 

všechny recenze uživatele

Tento AntMan sa mal volať: AntMan zachraňuje roky zabudnutú svokru/tchýni, aby dostal spať svoju ex. A okrem toho sa vykašlal na svojich Avengerských kamošov a ako vysvetlenie sme dostali, že bol v domácom våzení, aj keď si ho miesto neho odpykával jeho mravenčí zvåtšený kamoš. Ako som vchádzala do kina s presvedčením, že sa vysvetlia niektoré medzery v Infinity War, tak som odchádzala rozčarovaná z celkom nezmyselného deja a rozpačitými pocitmi z obsadenia do role Janet VanDyne a.k.a. Michelle Pfeiffer. Miška sa totiž už nevie poriadne ani usmiať, lebo pravdepodobne v kvantovom svete sú dostatočne dobrí plastickí chirurgovia a kožní lekári s hektolitrami botoxu. Neviem no.... jasné niektoré pasáže boli fajn, akčné atd, nesklamalo, ale očakávala som viac. Možno keby tvorcovia pustili do kín tento príbeh skor než Infinity, tak by to zmysel dávalo aspoň trochu. Okrem toho záporáčka nebola dostatočne spracovaná, bolo to celé také oničom. A preto 3*. ()

Vestor 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka, ale celkem hezky natočená. Je tam pár opravdu vtipných scének se zvětšováním a zmenšováním. Sbírka zvětšovacích angličáků je super. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

V niektorom komentári som napísal, že Marvel nevie natočiť zlý film a to stále platí. Aj napriek tomu, že toto je podľa môjho názoru jeden z najlabších filmov od Marvelu, stále je to celkom dobrý film, ktorý má niekoľko vtipných momentov. ()

Dzunk 

všechny recenze uživatele

druhej antman dost překvapil. obzvlášť vzhledem k tomu, že ant-mana vlastně nemám rád. o to víc mě překvapilo, že bych ho hodnotil lépe než letošního deadpoola, přemýšlel jsem dokonce o 4 hvězdách. příběh je klasický superhrdinský, avšak dobře zpracovaný, víc hvězd ale nemůžu dát, protože se ant_man ani chvíli nesnaží vyhnout se klasickému schématu klaďas x záporák, i přesto, že je zjevné, že mají klaďas se záporákem v podstatě totožný cíl. hvězda jedna je za herecký obsazení, druhá za slušna zahrané role a dobré tempo a třetí za vtípky, které se občas povedly, ikdyž také nebyly nijak originalní. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Další Marvelovka která rozhodně potěší a pobaví. Komornější Marvel film,ale pořád jde o zábavný,akční,svižný bják ! Kvantová říše je skvělá . Herecké obsazení je též povedené bych řekl !? Doufám,že završí trilogii !?! Bylo by to super kdyby ano !!! Příjemná,milá rodinná zábava ! Michael Peńa hláškuje o sto šest !! ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Průměrná Marvelovka ,hlavní hrdina mi moc nesedl ani jeho hlášky mi nepřipadly moc vtipné,triky docela dobrý,celá budova v kufru ,sada aut v pouzdře,zvětšování zmenšování,Marvelovka víc pro dětské pokolení. ()

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dobrý film, který zabavil. Žádné fantasmagorie jako třeba Black Panther a podobné filmy. Film rozhodně stojí za vidění. Na nic si nehraje, nikdo tam nechce zachraňovat svět(y). A protože se píše rok 2018, nečekám od filmu pokaždé něco, co 'tu ještě nebylo', něco objevného. Tohle je zkrátka 'jen' film, který pobaví a neurazí. Navíc v něm nejsou v současné době tak moc protlačované hyperkorektnosti. Byť tedy scéna 'Uvidíme se...' na konci filmu by se tak možná dala chápat, jenže je zároveň tak neskutečně zábavná.... PS: Vyplatí se čekat - jak je ostatně u Marvelu zvykem - i na to, co se děje po a mezi titulky. ()

Maddos02 odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku až do konce vás čeká nudný příběh ,který vám nabízí špatný herce,který se snaží hrát,ale vůbec jim to v tomhle filmu nejde . Celkově i scénář je napsaný hrozně . Musím říct,že tohle mě od Marvelu hodně zklamalo . Nevím ani opravdu co víc o tomhle filmu napsat co by vás mohlo zaujmout. Možná jen to ,že pokud vám je méně ,jak 16 let bude se vám to trochu líbit. ()

Slash_Flash 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě docela mrzí že filmu dávám 3 hvězdičky, protože bych rád dal 4, ale v hlavě vím, že 4 si film nezaslouží. Nejvíce se mi na filmu zalíbilo ten šťavnatej Marvelovský humor. Spousta dobrých hlášek a vtipných zápletek jsou třešnička na dortu. Bohužel, něco mi na filmu vadilo. Ve většiny Marvel filmů je moto "Pojďme zachránit svět!", ale u Ant-Man and the Wasp je moto "Maminka nám uvízla ve světě kvant, tak hurá za ní!", takže ze zachraňování světů se dostáváme k zachraňováni členů rodiny. Což je sice roztomilé, ale jakožto Marvel film, se to prostě nehodí. Ale jak už to bývá, někdo se vždycky musí srát do cesty. Takže máme tady FBI, nějaké blbečky, kteří se snaží být drsní, ale spíš jsou jen otravní a nějakou holku, která chodí přes zdi a má krámy. No a se spoustou postav, je hodně promarněného času. Ještě, že tento promarněný čas byl zachráněný již zmíněným super-humorem, jinak bych asi u filmu usnul. Ale to co mě nejvíce štvalo, až otravovalo byly chyby v editu (střihy, atd.) nebo pár věcí, které mi nedávali smysl. Tak třeba, Scott kouká do monitoru, pak se ohlédne a střih, kouká do monitoru a zase se ohlédne. Nebo při rozhovoru Scotta a jeho dcery, směje se, kouká do země, střih, Scott kouká na dceru a nesměje se. Některé špatné prostřihy, jsou viditelné i při prvním zhlédnutí filmu, ale pak když na film koukáte znova, naleznete další a už vám to leze pak na nervy. No, a věci které mi nedávali smysl byly ohledně vědy, ale jelikož nejsem vědec a vlastně mám od něho opravdu daleko, tak radši nic zmiňovat nebudu. Zkráceně, Typická Marvelovka plná chyb. Jo, stojí za to shlédnout potitulkovou scénu, stojí za to. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama