Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w Neznášam amatérske filmy, lebo sú príliš lacné a hrajú tam herci ktorý sú vyložene nemožný a tvorcovia len málokedy oplývajú nejakým talentom. O to viac však dokážem oceniť keď amatérsky film ma dokáže zaujať ako tento. Zručne nasvietené zábery dotvárajú skvelú temnú atmosféru. Dvaja herci. Batman je v pohode i keď má ten staručký oblek ale Joker ktorému aj vidno do ksichtu ten kúsok zahral dobre. Ďalej sú tu masky ktoré sú vynikajúce. Pointa je tiež prekvapujúca no niekomu to sem nemusí sadnúť. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byl amatérský kraťas, tak to bylo hodně dobře udělaný. Do toho momentu než se zjevila dvojka AVP tak jsem z toho byl nadšenej ještě mnohem víc, ale bohužel tuhle dvojici moc nemusím a ve spojení s Batmanem mi to přišlo takový divný. Na druhou stranu ta představa Batmana chránícího zemi před invazí z vesmíru je docela zajímavá. ()

Reklama

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně profesionální fanouškovský kraťas od asi toho nejfanatičtějšího batmanova stoupence. Kam se na tohle hrabou studiové AvP, AvP2 a jiní žabaři. Tohle je prostě crossover se vším všudy, který se drží všech jeho nepsaných pravidel. Takhle by to mělo vypadat, Marvele, DC a spol.! http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

erazmus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomuto dílku dám pět hvězd... ale nemohu a ani nechci. Tak obrovský potenciál, tak nádherně rozehraný příběh a atmosféra, kterou můžou mnohé komerční snímky jen závidět... a to vše tvůrci zničí v setině vteřiny. Byl jsem pohlcen dialogem Batmana a Jokera, užíval jsem si tu temnost, tu vypjatost okamžiku, ty záběry do Jokerových očí, jeho stylizaci, svěrací kazajku, zvedajícího se Batmana z kaluže. Jakoby mi před očima oživl komiks, prostě nádhera. A najednou... najednou se vše proměnilo v naprostou blbost nedávající smysl. Jako bych přepnul na jiný program. Zbývá mi tedy jen zatlačit slzu a doufat, že takto ztvárněný Joker se někdy objeví i ve filmu... protože to není ani ten Burtonův, ani ten Nolanův, ale ten Moorův, ten komiksový, kterého mám ze všech nejradši. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama