Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barry a Oliver představí Supergirl novému bojovému klubu. Felicity a Cisco použijí další prvky k boji, v němž Flash, Green Arrow, Supergirl, White Canary, Firestorm a Atom musí bojovat, aby zůstali naživu. (LUKICKK)

Recenze (9)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další nálož téhle skvělé týmovky superhrdinů ze stanice CW. Tentokrát se k nim přidává i Supergirl a nebojují proti záporákům, ale v Ciscově důmyslné tréninkové komoře. Opět si to skvěle užili. :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dost obdobný koncept jako u rok staršího prvního experimentu, do kterého se přidaly ještě další postavy a vznikla pětiminutovka, která svým pohodovým průběhem může konkurovat i některým odfláknutým plnohodnotným crossoverům. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Oproti "jedničce" zlepšení ve formě Melissy a Caity. Za ně hvězda navíc. Na poli reklam fajn. Moc se k tomu říct nedá. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než minule. Zapojení o poznání méně postav tomu neprospělo a ještě si ani nedali po tlamě. Aspoň, že se už ukázala alespoň ta gorila. Jinak jde jen o hopsání v nějaké tréninkové komoře a par hlášek. Nic světoborného. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

CW momentálně kraluje na poli seriálových komiksáren. Mají povedené crossovery, zajímavé postavy a dobré efekty. Bohužel druhý Fight Club neunesl nápor nových postav a celé to působí hrozně staticky a bez náboje. Škoda, ovšem nic, za co by se tvůrci museli vysloveně stydět. ()

MartinReno odpad!

všechny recenze uživatele

Som síce velkým fanúšikom DC a Marvel komiksu, ale toto bol čo za odvar? Manekýni v nepraktických handrách a s velmi umelo posobiacou akciou. Neuveritelná pózerina pre menej talentované publikum. ()

Reklama

Reklama